Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ

Το... βιολί τους οι Παριζιάνοι πάνε για ακόμα μία νίκη, καθώς νιώθουν πλέον καυτή την ανάσα της Μαρσέιγ ακόμα και με ματς περισσότερα.
parissg nantes

Tην Κυριακή η Παρί Σεν Ζερμέν  πήγε στο Μονακό, όμως το ματς αναβλήθηκε λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Βάλσαμο ήταν αυτή η εξέλιξη για τους Παριζιάνους, οι οποίοι έχουν καταπονηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν. Πλέον, η Μαρσέιγ έχει πλησιάσει στο -2 από την ομάδα του Τούχελ και σήμερα η νίκη είναι επιτακτική για να επιστρέψει στην… κανονικότητα. Βέβαια, έχει δύο μας λιγότερα, όμως και πάλι δε θέλει να σκέφτεται γκέλες που θα την αγχώσουν. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν οι τραυματίες μέσοι Βεράτι και Ερέρα και ο τιμωρημένος αμυντικός Κιπεμπέ, ενώ κανονικά θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο μπακ Μπέρνατ, ο οποίος είχε μείνει εκτός για να ξεκουραστεί στο ματς με τη Μονακό.

Η Ναντ, από την άλλη μεριά, επέστρεψε στις νίκες μετά από 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 επί της Τουλούζ εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή εικόνα μετά από πολύ καιρό, όμως σίγουρα βοήθησε και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 22′. Μέχρι το 53′ η ομάδα του Γκουρκούφ είχε πετύχει και τα δύο γκολ, ενώ η αντίπαλος μείωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι που έκανε ο Αμπέιντ. Πολύ σημαντικό τρίποντο για τα “καναρίνια”, τα οποία παρέμειναν κοντά στην πρώτη πεντάδα, όμως σήμερα έχουν πολύ δύσκολο έργο και αναμένεται να προσεγγίσουν το ματς πολύ αμυντικά. Εκτός παραμένει ο αμυντικός Φάμπιο, όμως επιστρέφουν ο αμυντικός Ουαγκέ και ο φορ Γιουάν.

Σε ενδιαφέρει