Μίλαν – Νάπολι

Θέλουν να κάνουν το restart στη σεζόν και οι δύο ομάδες, καθώς τα αποτελέσματά τους το τελευταίο διάστημα δεν είναι καθόλου καλά.
milan napoli

Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για την Μίλαν, η οποία δεν τα κατάφερε κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους και λύγισε με 1-0. Η αλήθεια πάντως είναι πως ίσως άξιζε κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Πλέον οι ροσονέρι βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας και βλέπουν τα όνειρά τους για 4άδα κι έξοδο στο Champions League να εξανεμίζονται. Πλέον οι φίλοι της ομάδας ασχολούνται με τις φήμες για την επιστροφή του Ζλάταν στην ομάδα και το ενδεχόμενο εξαγοράς της ομάδας από μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ. Στα αγωνιστικά τώρα, τιμωρημένοι οι Μπενασέρ και Τσαλχάνογλου, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Μουσάκιο και Καστιγέχο.

Νέα γκέλα για την Νάπολι, αυτή τη φορά κόντρα στη Τζένοα, με τις δύο ομάδες να κολλάνε στο 0-0. Πλέον οι Παρτενοπέι συμπλήρωσαν 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα κι έχουν υποχωρήσει στην 7η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο μετά την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία με την Τζένοα. Εκτός έδρας πάντως η Νάπολι δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, ενώ ακολουθεί και το σημαντικό παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για το Champions League, οπότε ενδέχεται να δούμε και κάποιες αλλαγές απόψε. Από την αποψινή αναμέτρηση θα απουσιάζουν οι τραυματίες Μαλκουί και Μίλικ.

Σε ενδιαφέρει