Άρης – Αστέρας Τρίπολης

Κρίσιμη αναμέτρηση για τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», αφού πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και ο εκνευρισμός έχει μεταφερθεί στο αγωνιστικό τμήμα.
aris asteras

Είχε εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, που είναι γνωστό ότι πρόκειται για σύνολο περιορισμένων δυνατοτήτων, ωστόσο ο Άρης δεν μπόρεσε να αποδράσει με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη, κι όχι μόνο αυτό, αλλά βρέθηκε πιο κοντά στην ήττα, παρά στη νίκη. Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς συγκινήσεις, ο Πανιώνιος έμεινε με 10 με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά στη συνέχεια οι Νεοσμυρνιώτες ήταν αυτοί που βρήκαν το γκολ. Τελικά, προς τα τελευταία λεπτά του αγώνα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, έχασε ευκαιρίες και για την ανατροπή, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την οργή του ιδιοκτήτη της ομάδας, που έτριξε τα δόντια στους παίκτες του εντός της εβδομάδας. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι υπάρχει πίεση και το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Σημαντική απουσία του Βέλεθ από το κέντρο της άμυνας.

Ταξίδεψε στο Αγρίνιο για να πάρει για αρχή τον βαθμό της ισοπαλίας και ο Αστέρας πέτυχε τον στόχο του με το 1-1 κόντρα σε μια ομάδα που καιγόταν για την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά ισοφάρισε σχετικά άμεσα, παίζοντας στο υπόλοιπο του ματς για να μην χάσει. Ο λόγος για τον τόσο προσεκτικό τρόπο παιχνιδιού ήταν το γεγονός ότι δεν ήθελε να χαλάσει το καλό σερί που χτίζει, αφού είχαν προηγηθεί δύο νίκες με Λαμία και Πανιώνιο. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει τώρα, όμως, καθώς στην έδρα του Άρη θα δεχθεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση, ειδικότερα από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι προέρχονται από γκέλα. Υπολογίζεται κανονικά ο υπερπολύτιμος, Μαρκ Φερνάντεθ.

Σε ενδιαφέρει