Νάπολι – Σάλτσμπουργκ

Δυνατό παιχνίδι απόψε στην Νάπολι, με τη Σάλτσμπουργκ να δείχνει σε καλή κατάσταση και αναμένεται να δυσκολέψει τους γηπεδούχους.
Νάπολι – Σάλτσμπουργκ

“Λαβωμένη” έρχεται απόψε η Νάπολι, μετά την ήττα με 2-1 από τη Ρόμα. Ο Μίλικ πέτυχε το 5ο του γκολ σε 4 παιχνίδια για την Νάπολι, όμως όπως αποδείχθηκε στο τέλος δεν ήταν αρκετό και μοιραία ήρθε η ήττα για την ομάδα του. Πλέον η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει υποχωρήσει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 1 νίκη στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Παραγωγικά πάντως η Νάπολι είναι εξαιρετική, όμως η άμυνά της χαλάει το σύνολο. Πάντως στην Ευρώπη η ομάδα παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο, με μόλις 2 γκολ παθητικό στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο απόψε στην έδρα τους, όμως οι αυστριακοί είναι ποιοτική ομάδα και θα είναι δύσκολος αντίπαλος.

Παραγωγικότατη φέτος η Σάλτσμπουργκ στο Champions League, καθώς έχει σκοράρει 11 τέρματα σε μόλις 3 παιχνίδια στον όμιλο. Βέβαια παρά τα γκολ της, έχει καταφέρει να πάρει μόλις 3 βαθμούς σε 3 παιχνίδια και σίγουρα χρειάζεται περισσότερη ουσία στο παιχνίδι της. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους μέχρι στιγμής είναι ο Νορβηγός φορ Έρλινγκ Χάλαντ, που έχει πετύχει 6 γκολ στον όμιλο. Βέβαια και στο πρωτάθλημα η Σάλτσμπουργκ είναι εντυπωσιακή, έχει πιάσει κορυφή, ενώ έχει σκοράρει 53 γκολ σε 13 μόλις παιχνίδια. Πραγματικά εντυπωσιακά τα νούμερα των αυστριακών, με την επίθεση να είναι το μεγάλο τους όπλο.

Σε ενδιαφέρει