Άστον Βίλα – Λίβερπουλ

Ακόμα ένα εμπόδιο για τη Λίβερπουλ στο δρόμο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άστον Βίλα.
astonvilla liverpool

Ήττα εντός προγράμματος στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι με 3-0 και η ζωή συνεχίζεται, χωρίς ιδιαίτερες λύπες. Κράτησε το μηδέν στην άμυνά της κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου μέρος δέχθηκε το γκολ που την ξεκλείδωσε κι μέχρι το τέλος του αγώνα δέχθηκε αλλά δύο γκολ για το τελικό σκορ. Μπορεί να κρατήσει το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε για ένα ημίχρονο και να συνεχίσει χωρίς ιδιαίτερες τύψεις για το γεγονός ότι έχασε ένα μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων. Μεσοβδόμαδα είχε εντός έδρας ματς για το Κύπελλο και προκρίθηκε σε βάρος της Γουλβς, επικρατώντας 2-1 και βρίσκεται στους «8» του Λιγκ Καπ. Η μοναδική ουσιαστική αλλαγή που έγινε σε αυτό το ματς, ήταν αυτή του ηγέτη, Γκρίλις, που προφυλάχθηκε, αφού είναι έτσι κι αλλιώς αμφίβολος. Αυτό είναι και το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα. Τρέχει σερί 7 Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Το έχουμε ξαναγράψει και το ξαναλέμε, αφού το σηκώνει η περίσταση. Ομαδάρα η Λίβερπουλ και σίγουρα η καλύτερη αυτή τη στιγμή στο Νησί, αλλά θέλει και άστρο το οποίο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ το έχει και φυσικά δεν πρόκειται να απολογηθεί για αυτό. Κόντρα στην Τότεναμ έμεινε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο και αφού είχε χάσει πολλές ευκαιρίες, ισοφάρισε στο 52’ και στο 75’ και πάλι με χαζό πέναλτι αντιπάλου της, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και την έβγαλε… καθαρή σε ένα ματς που δεν έπιασε στάνταρ απόδοσης, που έχει πιάσει σε άλλα ματς. Και μιας που είπαμε για άστρο, κάτι ανάλογο συνέβη την Τετάρτη κόντρα στην Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ, σε ένα ματς που και οι δύο είχαν αναπληρωματικούς. Τελικό σκορ 5-5, με την ίδια να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις και να παίρνει τελικά την πρόκριση στα πέναλτι. Σίγουρα εκτός ο Μάτιπ. Οι υπόλοιποι δεν επηρεάζουν.

Σε ενδιαφέρει