Ρεάλ Μαδρίτης – Άλμπα Βερολίνου

Ξεκάθαρο φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, με τους Μαδριλένους να θέλουν την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα.
real alba

Από τη μία «σφαλιάρα» στην άλλη η φετινή Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς κατέγραψε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της, ολοκληρώνοντας με «0 στα 3» τις υποχρεώσεις της κόντρα σε Ζαλγκίρις, Εφές και Μπάγερν Μονάχου, με όλα τα παιχνίδια να τα χάνει με μεγάλες διαφορές, 13, 16 και 9 πόντους αντίστοιχα. Αν, μάλιστα, υπολογίσει κανείς ότι την κάκιστη φετινή Φενέρ τη νίκησε εντός έδρας στις λεπτομέρειες και με τη Μακάμπι ουσιαστικά «έκλεψε» τη νίκη με την τριποντάρα του Κάρολ στα τελευταία δευτερόλεπτα, πάλι στη Μαδρίτη αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι μακριά από τα στάνταρ της. Κόντρα στην Μπάγερν δεν ήταν καλή και ηττήθηκε απόλυτα δίκαια, αφού βρισκόταν όλη την ώρα πίσω στο σκορ. Έφερε από το… πουθενά τον πιτσιρικά τον Γκαρούμπα, που είναι το ταλέντο μετά τον Ντόντσιτς, που ήταν πολύ καλός, αλλά από εκεί και πέρα και με εξαίρεση τον Ράντολφ, οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε ρηχά νερά.

Όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν είναι ένα πολύ καλά δουλεμένο σύνολο από τον Άιτο Ρενέσες, η ποιοτική ανωτερότητα των αντιπάλων της κάνει τη διαφορά. Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της επί της Ζενίτ, τρέχει σερί τεσσάρων ηττών, δύο στο όριο (εκτός με Εφές στην παράταση και με Αρμάνι εντός) και άλλες δύο που ήταν και λογικές κόντρα σε Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ, αλλά και χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό. Τελευταία χρονικά αναμέτρηση αυτή κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να την περιορίσει αρκετά μέσω της άμυνάς της, αλλά δεν μπόρεσε σε αυτό το διάστημα να πάρει διαφορά και έτσι στην τρίτη περίοδο έμεινε άρχισε να κυνηγάει. Δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά στη συνέχεια, αφού έτσι κι αλλιώς το ταβάνι της είναι συγκεκριμένο.

Σε ενδιαφέρει