Πάρμα – Βερόνα

Με τρομερή ψυχολογία, η Πάρμα επιστρέφει στην έδρα της, δείχνοντας ότι μπορεί να ξεπεράσει και τα θέματα τραυματισμών που έχουν προκύψει.
parma verona

Όχι μόνο ήταν ανταγωνιστική στην έδρα της Ίντερ, έχοντας μάλιστα να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά η Πάρμα κατάφερε να πάρει και τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στους «νερατζούρι». Τελικό σκορ 2-2. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 23’, ισοφάρισε στο 26’ και στο 30’ το γύρισε εντελώς, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 2-1. Τελικά στο 51’ ισοφαρίστηκε σε 2-2, αλλά αυτό το σκορ έμεινε μέχρι τέλους. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία στη σεζόν. Εν όψει του αποψινού έχει και πάλι πολλές απουσίες. Τιμωρημένος ο Σκοτσαρέλα, τραυματίας ο Μπρούνο Άλβες και οι επιθετικοί Ινγκλέζε, Κορνέλιους.

Δεκτό ότι η φετινή Βερόνα έχει ένα συγκεκριμένο ταβάνι δυνατοτήτων, αλλά κόντρα στη Σασουόλο ήταν εξαιρετικά άτυχη και σε καμία περίπτωση δεν της άξιζε η ήττα. Είχε φέρει το ματς στα μέτρα της, στο 48’ είχε δοκάρι και τελικά στο 50’ δέχθηκε το γκολ. Σαν να μην έφτανε αυτό, είχε και δεύτερο δοκάρι στο 52’ για να ισοφαρίσει και να μπει στη διεκδίκηση της νίκης με μία διαφορετική ψυχολογία. Παρά την ενθαρρυντική της εμφάνιση, αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ότι έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και θα πρέπει να βρει λύση άμεσα, για να μην της κοστίσει ακόμα περισσότερο. Έχει απουσίες, όπως και η Πάρμα, αφού δεν υπολογίζονται για διαφορετικούς λόγους οι Ραντούνοβιτς, Μποκέτι, Μπάντου, Μπέσα, Πατσίνι. Καλό ότι τουλάχιστον επιστρέφει ο Βελόσο.

Σε ενδιαφέρει