Άρης – Παναιτωλικός

Κρίσιμη αναμέτρηση για τον Άρη καθώς θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει «τρίποντο», στοχεύοντας στο χτίσιμο ενός σερί.
aris panaitolikos

Η νέα εποχή στον Άρη υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γερμανού προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ άρχισε και μάλιστα με τον πιο ουσιαστικό τρόπο, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη. Ματς που είχε χαρακτήρα τελικού κόντρα στην Ξάνθη εκτός έδρας και οι «κίτρινοι» κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, επικρατώντας 1-0 χάρη σε πέναλτι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στη συνέχεια και λόγω της μεγάλης ανάγκης για βαθμούς, δεν πήρε ρίσκα, φρόντισε να πάρει τον έλεγχο του ρυθμού και του αγώνα, μένοντας σε αυτό το φτωχό, αλλά πολύ χρήσιμο 1-0. Το θέμα βέβαια είναι να υπάρξει και συνέχεια, αφού έχει ήδη μείνει πίσω για τη μάχη της 6άδας. Πρέπει να σημειωθεί και η αγωνιστική επάνοδος του Μπρούνο Γκάμα, που αποτελεί πόλο δημιουργίας στην ενδεκάδα της ομάδας. Εν όψει του σημερινού έχει συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή ο Φετφατζίδης, αλλά επειδή έχει χάσει προπονήσεις είναι ακόμα αμφίβολος.

Αναμενόμενα προχώρησε σε αλλαγή προπονητή ο Παναιτωλικός και τουλάχιστον με τον Μάκη Χάβο, που έχει αρχίσει ήδη την τρίτη του θητεία στους Αγρινιώτες, παρουσίασε κάποια σημάδια βελτίωσης, ώστε να στοχεύσει και να πάρει κάποια στιγμή την πρώτη του νίκη. Στο ντεμπούτο, λοιπόν, του Έλληνα τεχνικού έμεινε στο 2-2, έχοντας καλή απόδοση γενικά, αλλά με τις στατικές μπάλες να αποτελούν πληγή και μέσω τέτοιων να δέχεται και τα δύο του γκολ. Μόλις δύο βαθμούς έχει κατακτήσει στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει μόλις πέντε γκολ (τα δύο στο τελευταίο ματς) και έχοντας δεχθεί 12. Για το σημερινό δεν υπολογίζονται οι Μπάλμπι, Ντουάρτε και Μαλής.

Σε ενδιαφέρει