Λιλ – Βαλένθια

Στο μηδέν παραμένει η Λιλ, έπειτα από δύο αγωνιστικές, ωστόσο και η Βαλένθια θέλει να ρεφάρει την ήττα που υπέστη από τον Άγιαξ.
lille valencia

Πρόκειται για μια νέα ομάδα η Λιλ, που δεν έχει πολλά κοινά με την περσινή ομάδα που πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, κατακτώντας το δικό της πρωτάθλημα μέσω της 2ης θέσης, οπότε τα σημάδια αστάθειας είναι φυσιολογικά. Για το πρωτάθλημα μετά τη διακοπή αντιμετώπισε εκτός έδρας την Τουλούζ που είχε νέο προπονητή και έχασε 2-1 σημειώνοντας την 3η της ήττα σε πέντε εκτός έδρας ματς, χωρίς να έχει σημειώσει ακόμα νίκη. Η Τουλούζ είχε προηγήθηκε με 2-0, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις, χωρίς να αλλάζει το παραμικρό. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει καταγράψει ήδη δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, κόντρα σε Άγιαξ και Τσέλσι. Δεν υπολογίζεται για το αποψινό ο Ρενάτο Σάντσες.

Το σοκ από την αποχώρηση του Μαρθελίνο ήταν τεράστιο για τη Βαλένθια, αλλά πλέον έχει αποδεχθεί ότι πρέπει να στρέψει το ενδιαφέρον της στην επόμενη μέρα και να αφοσιωθεί στους στόχους της σεζόν. Τρέχει σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα και το τελευταίο αποτέλεσμα ήταν σαν νίκη, αφού πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-1. Ισοφάρισε με γκολάρα του Παρέχο στο 82’ και μάλιστα ο ίδιος παίκτης μέχρι τη λήξη του αγώνα είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει και τη νίκη, αλλά νικήθηκε από τον Όμπλακ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει πετύχει μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Τσέλσι, αλλά ηττήθηκε εντός έδρας από τον Άγιαξ. Εκτός από το αποψινό ματς οι Γκέδες και Ροντρίγκο Μορένο.

Σε ενδιαφέρει