Γκέτεμποργκ – Τζουγκάρντεν

Το απίστευτο σουηδικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με τέσσερις ομάδες αυτή τη στιγμή να ισοβαθμούν στην κορυφή, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωσή του.
Γκέτεμποργκ – Τζουγκάρντεν

Η έλλειψη κινήτρου έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της στην Γκέτεμποργκ, αφού έχει αναλωθεί σε μία πορεία κοντά στη μέση της βαθμολογίας, χωρίς να κοιτάει ψηλότερα, χωρίς να κινδυνεύει σε σενάρια υποβιβασμού. Είχε εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μάλμε και ηττήθηκε 1-0 με συνοπτικές διαδικασίες, έχοντας απλά κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Στο 57’ έμεινε με 10 παίκτες και στο 62’ δέχθηκε το γκολ που έκρινε και το σκορ της αναμέτρησης. Κατόπιν τούτου, τιμωρημένος για το αποψινό ματς είναι ο βασικός μέσος Καλισίρ και φυσικά ο τραυματίας μέσος, Κάρλσον.

Είχε την ευκαιρία να θέσει επί της ουσίας νοκ-άουτ τη Χάμαρμπι και ταυτόχρονα να πάρει η ίδια προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά η Τζουγκάρντεν αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και υπέστη απογοητευτική ήττα με 2-1 στην κοινή τους έδρα. Ήταν μάλλον καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αφού είχε φάσεις να ανοίξει το σκορ, αλλά δέχθηκε δύο απανωτά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους (53’-56’) και σοκαρίστηκε. Στο 59’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, μείωσε στο 74’ με τον Τουράι, αλλά μέχρι εκεί, οπότε σήμερα καλείται να αντιμετωπίσει και την απογοήτευσή της. Όλα είναι στα χέρια της, αφού και 7 βαθμούς να πάρει στα επόμενα τρία ματς, μπορεί να πάρει τον τίτλο.

Σε ενδιαφέρει