Ατρόμητος – Παναθηναΐκός

Σπουδαία αναμέτρηση στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό με τις προβλέψεις να εμπεριέχουν πολύ μεγάλο ρίσκο.
Ατρόμητος – Παναθηναΐκός

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση στον πάγκο του Ατρόμητου, αλλά πήρε πολύ βαθιές ανάσες με τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό και Βόλο και πλέον αισθάνεται πιο άνετα. Στο τελευταίο ματς επικράτησε σε ματς γκραν-γκινιόλ του Βόλου εκτός έδρας με 3-2, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με 2-0 στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Το καλό για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι φαίνεται να καταλήγει στο βασικό του κορμό, κάτι που οφείλεται στο ότι οι μεταγραφές που έγιναν στο τέλος μπαίνουν σιγά-σιγά στο 100% και ότι πλέον επιστρέφουν και οι τραυματίες. Για αυτό τον λόγο, ίσως η διακοπή να του έκανε και καλό, αφού είχε χρόνο να δουλέψει. Το θέμα είναι ότι πρέπει να δουλέψει μεσοαμυντικά, καθώς έχει δεχθεί 10 γκολ που είναι πάρα πολλά για το δικό του επίπεδο. Μοναδικός απόντας ο Μάντσον.

Και ξαφνικά εξελίξεις στον Παναθηναϊκό που φαινόταν να πηγαίνει με μια είδους ηρεμία στο Περιστέρι. Παρελθόν από το «τριφύλλι» ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας και πλέον η πίεση αρχίζει να τους πιάνει όλους λόγω του τραγικού ξεκινήματος στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, έδειχνε κάπως να παίρνει τα πάνω του, αλλά τελικά αποδείχθηκε έκλαμψη, καθώς ήρθε η ήττα από την Ξάνθη στη Ριζούπολη σε ένα ματς που δικαιολογημένα είχε παράπονα από τη διαιτησία. Έπειτα από έξι αγώνες έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε καθαρή ροή αγώνα, καθώς τα υπόλοιπα (τρία) είναι με πέναλτι. Εκτός ο Μακέντα, από τραυματισμό προέρχεται ο Περέα ενώ υπολογίζεται κανονικά ο Χατζηγιοβάνης που συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σε ενδιαφέρει