Βόλος – Ατρόμητος

Αμφίρροπη μάχη στο Πανθεσσαλικό. Ο Βόλος παρουσιάζεται μαχητικός εντός έδρας, όμως ο Ατρόμητος έρχεται από σημαντική νίκη με ανεβασμένη ψυχολογία.
volos atromitos

Λύγισε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Ξάνθη ο Βόλος και υπέστη την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα. Ήταν καλός, το πάλεψε όμως η Ξάνθη απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι η πιο εύστοχη ομάδα του πρωταθλήματος. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0, με τους Θρακιώτες να παρουσιάζονται πολύ πιο ανεβασμένοι στο δεύτερο και να πετυχαίνουν ακόμα 2 γκολ. Το μόνο που κατάφεραν οι Βολιώτες ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις σε 3-1. Στους 9 βαθμούς βρίσκεται η ομάδα του Φεράντο και παραμένει μέσα στην 6άδα, σε απόσταση αναπνοής από ΟΦΗ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Επιτέλους νίκη για τον Ατρόμητο, που πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στη σεζόν κόντρα στον Παναιτωλικό στο Περιστέρι. Το γρήγορο γκολ του Μανούσου έδωσε ψυχολογία στους Περιστεριώτες, που ανέβασαν την απόδοσή τους και δημιούργησαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Τελικά το 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με δράστη ξανά τον Μανούσο. Σίγουρα αυτή η νίκη ανακούφισε την ομάδα και τον προπονητή, καθώς την κυνηγούσαν από την αρχή της σεζόν και πλέον όλοι περιμένουν πολύ πιο ανεβασμένο τον Ατρόμητο. Απών απόψε ο Μέγιερι, ενώ αμφίβολος είναι και ο Βέλιος που νιώθει ενοχλήσεις.

Σε ενδιαφέρει