Αμιάν – Μαρσέιγ

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στη Γαλλία, με τη Μαρσέιγ να θέλει οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.
amiens marseille

Οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Αμιάν, που δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν. Την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Ανζέ, σε μία ισοπαλία που ήταν άδικη για την Ανζέ που ήταν εμφανώς ανώτερη. Μόλις μία σοβαρή φάση είχε η Αμιάν και πέτυχε το γκολ, μετά από ολέθριο λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα όμως. Πίεσε η Ανζέ, έκανε φάσεις κι εν τέλει ήρθε η πολυπόθητη ισοφάριση. Το τελευταίο διάστημα δείχνει λίγο ανεβασμένη η Αμιάν για τα δεδομένα της, όμως αμυντικά έχει πάρα πολλά κενά και αν ανοιχτεί θα το πληρώσει ακριβά.

Από ισοπαλία με σκορ 1-1 έρχεται και η Μαρσέιγ, η οποία κόλλησε κόντρα στη Ρεν. Η Μαρσέιγ είχε μεν την κατοχή, όμως ήταν φλύαρη, χωρίς να μπορεί να κάνει φάσεις και να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο. Σε γενικές γραμμές πάντως το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει. Η Μαρσέιγ τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, όμως της λείπει η σταθερότητα και η σοβαρότητα. Αυτή την στιγμή τρέχει ένα αήττητο σερί 8 αγώνων, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της. Πρέπει να νικήσει απόψε αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά 4άδας, όμως συνηθίζει να τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Σε ενδιαφέρει