Μάντσεστερ Σίτι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Εύκολο βράδυ προμηνύεται για του Πολίτες απόψε, καθώς η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν προβλέπεται να πάρει το πόδι από το γκάζι.
man city dinamo

Με το δεξί ξεκίνησε η Σίτι τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις, καθώς πήρε σπουδαίο διπλό στην Ουκρανία κόντρα στη Σαχτάρ με 0-3. Οι Πολίτες καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και απλά στο δεύτερο μέρος διεύρυναν κι άλλο το προβάδισμά τους. Ακολούθησαν ακόμα 3 νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με την 8άρα επί της Γουότφορντ όπως είναι λογικό να ξεχωρίζει και το 1-3 επί της Έβερτον το περασμένο Σάββατο. Ο κόσμος και οι παίκτες της ομάδας θέλουν διακαώς μία ευρωπαϊκή διάκριση και ο ίδιος ο Γκουαρδιόλα τόνισε πως το Champions League είναι ένας πολύ βασικός στόχος της ομάδας του. Ίσως δούμε λίγο ροτέισον απόψε από τον Ισπανό τεχνικό, μιας και τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι λογικό να έχουν καταπονήσεις τους παίκτες της Σίτι.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το ευρωπαϊκό ταξίδι της Ντιναμό με 4-0 κόντρα στην πρωτάρα Αταλάντα. Οι Κροάτες ήταν καταιγιστικοί και με 3 γκολ στο πρώτο μέρος, ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο φορ Όρσιτς που σημείωσε χατ τρικ. Ακολούθησε ακόμα μία 4άρα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα κόντρα στη Λοκομοτίβα κι έτσι η ομάδα απόψε έρχεται φορμαρισμένη και με ανεβασμένη ψυχολογία για να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση. Ο κόουτς Μπιέλιτσα πάντως δήλωσε πως η ομάδα του θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα και μία καλή εμφάνιση.

Σε ενδιαφέρει