Μαρσέιγ – Ρεν

Αντίδραση ψάχνουν απόψε και οι δύο ομάδες, μετά τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματά τους. Μπορεί η Ρεν να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Μαρσέιγ;
marseille rennes

Ακόμα μία κακή εμφάνιση για τη Μαρσέιγ, που έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Ντιζόν το βράδυ της Τρίτης. Η Ντιζόν βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με την παράδοση να ευνοεί ξεκάθαρα τη Μαρσέιγ, που συνηθίζει να περνάει άνετα από την έδρα της. Οι Μασσαλοί όμως ήταν κάκιστοι, με την Ντιζόν να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι και να χάνει πολλές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα λοιπόν αδικεί την Ντιζόν και όχι τη Μαρσέιγ που ήταν λες και δεν βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Βίλας Μπόας, η οποία έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και πρέπει να βγάλει αντίδραση. Σημαντικές απουσίες απόψε, με τους Καμαρά και Παγιέτ να είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού παραμένουν οι Αλβάρο και Τοβάν.

Άδικη ήττα για τη Ρεν στην έδρα της Ναντ, όπου ηττήθηκε με 1-0. Η Ρεν πάλεψε, αν και δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της κι εν τέλει ηττήθηκε. Το  μοναδικό γκολ της συνάντησης το πέτυχε ο Τουρέ στο 77’ για τη Ναντ. Άτυχη η Ρεν που στο πρώτο μέρος έχασε πέναλτι και πλέον μετράει 5 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη. Καθοριστικό το αποψινό παιχνίδι, αφού η ομάδα χρειάζεται και βαθμούς και βαθμολογική τόνωση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Έχει θέμα με το σκοράρισμα, όμως απόψε αναμένεται να παίξει κλειστά, προσέχοντας τα νώτα της και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις, τακτική που μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματική.

Σε ενδιαφέρει