Μίλαν – Ίντερ

Με ανυπομονησία περιμένουν απόψε όλοι το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου. Να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας θα επιδιώξει απόψε η Ίντερ.
milan inter

Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της η Μίλαν, όμως τα αποτελέσματα μετράνε περισσότερο και κανένας δεν μπορεί να έχει παράπονο. Ακόμα μία νίκη για τους ροσονέρι, αυτή την φορά κόντρα στη Βερόνα με 0-1. Η Μίλαν έπαιζε με παίκτη παραπάνω κοντά στα 70 λεπτά, όμως κινδύνευσε αρκετές φορές από την αντίπαλό της. Τελικά χρειάστηκε μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να πάρει το τρίποντο η ομάδα του Τζανπάολο. Το ενθαρρυντικό είναι ότι σκόραρε ο Πιόντεκ, αφού η Μίλαν χρειάζεται τα γκολ του Πολωνού, ο οποίος πρέπει να βρει ρυθμό. Αναμένεται να δούμε κάποιες αλλαγές απόψε από τον Τζανπάολο, καθώς ο Καλάμπρια είναι τραυματίας, ενώ ο Πακετά δεν ήταν ιδιαίτερα καλός κόντρα στη Βερόνα.

Κακή ήταν η Ίντερ μεσοβδόμαδα κόντρα στη Σλάβια Πράγας για το Champions League. Το παραδέχτηκε εξάλλου και ο Κόντε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, ενώ έδωσε τα εύσημα στη Σλάβια για τον τρόπο που αγωνίστηκε και για το αποτέλεσμα. Αυτή η ισοπαλία ήρθε ως έκπληξη για την Ίντερ, καθώς οι νερατζούρι είχαν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη τους επί της Ουντινέζε που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρέπει να αφήσουν γρήγορα πίσω τους την κακή εμφάνιση της Τρίτης η ομάδα του Κόντε, να μάθει από αυτή και να παραταχθεί δυνατή απόψε στο ντέρμπι του Μιλάνου. Μοναδική απώλεια για απόψε είναι ο Καντρέβα που τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Σλάβια.

Σε ενδιαφέρει