Γαλλία – Ανδόρα

Η Γαλλία δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφορη και θα φροντίσει να τελειώσει από πολύ νωρίς την αναμέτρηση κόντρα στην Ανδόρα.
france andora

Απολύτως κανένα πρόβλημα για τη Γαλλία στην αναμέτρηση κόντρα στην Αλβανία. Προηγήθηκε πριν συμπληρωθεί καν 10λεπτο, αύξησε πολύ γρήγορα το δείκτη του σκορ ενώ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο είχε και χαμένο πέναλτι. Μετά τα δύο γκολ του πρώτου ημιχρόνου με τους Κομάν και Ζιρού, στο δεύτερο μέρος ήρθε και δεύτερο γκολ από τον Κομάν, ενώ το 4-0 διαμορφώθηκε με τον Ικονέ που σκόραρε στο ντεμπούτο του. Τελικό σκορ 4-1 και πολύ εύκολα η Γαλλία πήρε ένα απαραίτητο τρίποντο, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με ένα πέναλτι στο τέλος. Έχει μπλέξει σε τριπλή ισοβαθμία με Τουρκία και Ισλανδία, οπότε το ματς με την Ανδόρα μπορεί να είναι εξαιρετικά βατό, αλλά οι τρεις βαθμοί είναι υπεραπαραίτητοι. Δεν υπολογίζεται ο Ουμτιτί λόγω τραυματισμού.

Λίγο έλειψε να πάρει τον πρώτο της βαθμό η Ανδόρα μέσα στην Τουρκία, αλλά στο 89’ της αναμέτρησης λύγισε από τους γηπεδούχους γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Στη διάρκεια του παιχνιδιού είχε φανεί πολύ τυχερή αφού γλίτωσε πολλές φορές από την παραβίαση της εστίας της, ενώ μια φορά οι Τούρκοι σημάδεψαν και το δοκάρι. Πέρα από αυτό το μαχητικό στυλ που έβγαλε, δεν κατάφερε να κάνει τίποτα επιθετικά και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μέχρι τώρα στον όμιλο δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα ούτε μία φορά. Καλό νέο ειδικότερα για το σημερινό είναι ότι επιστρέφει ο βασικός της αμυντικός, Ρούμπιο, αλλά δεν είναι ότι πρόκειται για μία συνθήκη που αλλάζει τα δεδομένα.

Σε ενδιαφέρει