Αζερμπαϊτζάν – Ουγγαρία

Τη νίκη που θα τους ανεβάσει στην πρώτη δυάδα θέλουν οι Μαγυάροι απέναντι στην -θεωρητικά- πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.
azerbaijan hungary

Σκληρό… καρύδι αποδείχτηκε το Αζερμπαϊτζάν στην έδρα της δευτεραθλήτριας κόσμου Κροατίας στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020. Mπορεί οι Αζέροι να ηττήθηκαν με 2-1, όμως δυσκόλεψαν αρκετά τη δυνατή αντίπαλό τους, καθώς κατάφεραν να προηγηθούν στο 19′. Οι Κροάτες ισοφάρισαν στο 44′, ενώ έφεραν τούμπα το ματς με γκολ του Κράμαριτς στο 79′! Κομβικός είναι ο σημερινός αγώνας για την ομάδα του Νικόλα Γιούρτσεβιτς, αφού το αποτέλεσμά του θα κρίνει αν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνει ο αμυντικός Χαλίλζαντε και ο μέσος Ισραφίλοφ.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας 2-0 από τη Σλοβακία, η Ουγγαρία πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Κροατίας εντός έδρας. Οι Μαγυάροι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 μόλις στο 13′, όμως δεν το έβαλαν κάτω και με γκολ των Σζαλάι στο 34′ και Πατκάι στο 76′ κατάφεραν να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο που τους δίνει ελπίδες ότι μπορεί να τα καταφέρουν στη μάχη της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2020. Δύσκολη είναι η σημερινή αποστολή της ομάδας του Μάρκο Ρόσι απέναντι σε μια αντίπαλο που παρουσιάστηκε αρκετά αξιόμαχη στο τελευταίο της ματς και τώρα θα παίζει και μπροστά στο κοινό της. Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός θα μείνουν οι αμυντικοί Φιόλα και Λανγκ, ο μέσος Γκάζνταγκ και οι φορ Μπόντι, Ζσότερ και Έπελ.

Σε ενδιαφέρει