Ραπίντ Βιέννης – Μάτερσμπουργκ

Η μάχη στην Αυστρία για τα τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια συνεχίζεται, με τη Ραπίντ Βιέννης να αντιμετωπίζει τη Μάτερσμπουργκ.
rapid mattersburg

Στο μυαλό της Ραπίντ υπάρχει μόνο αυτό το παιχνίδι και για αυτό τον λόγο κόντρα στην Άλταχ αποφάσισε να παραταχθεί με αναπληρωματικούς, ώστε να μην ρισκάρει τραυματισμό και να μην επιβαρύνει τα δυνατά της όπλα. Μάλλον, λογικό λοιπόν, που ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας, με την ίδια απλά να μειώνει προς το τέλος της αναμέτρησης. Αν μη τι άλλο, φάνηκε κάπως ανταγωνιστική, με δεδομένο το γεγονός ότι είχε μια τόσο πειραματική σύνθεση. Τερμάτισε στην 7η θέση και ως εκ τούτου έχει την έδρα στο σημερινό ματς, στην οποία έχει επικρατήσει φέτος δύο φορές τη Μάτερσμπουργκ. Ο λόγος για τον οποίο η Ραπίντ έχει ρίξει τόσο πολύ το βάρος σε αυτό το ματς είναι οικονομικός, αφού με ευρωπαϊκή πρόκριση παίρνει μεγάλη ανάσα. Σκοράρει στα τελευταία 8 εντός έδρας παιχνίδια της. Χωρίς πρόβλημα η αποστολή της Ραπίντ.

Όπως ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της Ραπίντ Βιέννης, έτσι και η Μάτερσμπουργκ άλλαξε όλη τη βασική της ενδεκάδα στο τελευταίο χρονικά ματς κόντρα στη Βάκερ Ίνσμπουργκ, ώστε να μην ρισκάρει το οτιδήποτε εν όψει του σημερινού… τελικού. Εύλογη η ήττα με 4-0, αλλά όχι και το εύρος του αρνητικού αποτελέσματος, αν και ο προπονητής της ομάδας, Σμιντ, δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου, ακόμα και για τη βαριά ήττα. Όλα τα λεφτά είναι το αποψινό ματς, στο οποίο καλείται να κάνει υπέρβαση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό γιατί έχει να κερδίσει στη Βιέννη από το καλοκαίρι του 2015. Τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, πριν από 10 μέρες με τη Μάτερσμπουργκ να επικρατεί εντός έδρας με 1-0. Έχει σκοράρει στα τελευταία 9/10 ματς εκτός έδρας.

Σε ενδιαφέρει