Ατλέτικο Παραναένσε – Κορίνθιανς

Συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα Βραζιλίας και για την 5η αγωνιστική, η Ατλέτικο Παραναένσε υποδέχεται την Κορίνθιανς.
atletico corinthians

Μεσοβδόμαδη αγωνιστική υποχρέωση για την Ατλέτικο Παραναένσε την Πέμπτη, καθώς φιλοξενήθηκε από τη Φορταλέζα στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Βραζιλίας. Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με βασική ενδεκάδα, δεν μπόρεσε να αποφύγει το 0-0, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι προτίμησαν να αγωνιστούν με αναπληρωματικούς. Σε ό,τι αφορά τα πεπραγμένα της στο πρωτάθλημα, τα πηγαίνει σχετικά καλά, αφού έχει μόλις μία ήττα (από τη Φορταλέζα εκτός έδρας), ενώ μετρά 2 νίκες, αμφότερες εντός έδρας και 1 ισοπαλία. Αναμένονται πολλές αλλαγές, αφού υπάρχει μπροστά το Σούπερ Καπ Νοτίου Αμερικής κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ. Έχει 11 νίκες στα 12 τελευταία εντός έδρας.

Συνεχίζει να προβληματίζει είτε πρόκειται για πρωτάθλημα, είτε για Κύπελλο. Ήττα με 1-0 από τη Φλαμένγκο στο γήπεδό της για το Κύπελλο Βραζιλίας με 1-0 και έτσι παραμένει με μόλις μία νίκη στη φετινή σεζόν. Σίγουρα δεν είναι το ξεκίνημα που ονειρευόταν, όταν άρχιζαν οι υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Ανακοινώθηκε ακόμα μία μεταγραφή και ο λόγος για τον Ματέους Ζέσους, που παρά τα 22 του χρόνια έχει αγωνιστεί ήδη σε Πορτογαλία και Ιαπωνία. Μοναδικό πρόβλημα για την Κορίνθιανς η απουσία του επιθετικού, Κλέισον.

Σε ενδιαφέρει