Παλμέιρας – Ιντερνασιονάλ

Σπουδαίο ματς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, με την Παλμέιρας να φιλοξενεί την Ιντερνασιονάλ.
palmeiras internacional

Κάθε άλλο παρά βατό παρουσιάστηκε το εμπόδιο της Αλαγκοάνο για τους πρωταθλητές την προηγούμενη αγωνιστική. Με τον Λούις Φελίπε Σκολάρι να έχει επιλέξει αναπληρωματικούς ως επί των πλείστων, κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 9’ με τον Ραφαέλ Βέιγκα, ωστόσο στη συνέχεια η απόδοσή της έπεσε και μάλλον μοιραία στο 63’ διαμορφώθηκε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Πάντως είναι η λογική του Φελίπε Σκολάρι να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και να επιχειρεί rotation, όταν πιστεύει ότι το επιτάσσουν οι συνθήκες. Τώρα επιστρέφει στην έδρα της που είναι πολύ μεγάλη της δύναμη, αφού μετρά με το περσινό πρωτάθλημα 14 σερί νίκες. Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη αγωνιστική εντός έδρας διέλυσε τη Φορταλέζα με 4-0, δείγμα του πόσο δύναμη παίρνει από τους οπαδούς της.

Σε αντίθεση με την Παλμέιρας, η Ιντερνασιονάλ είχε χρησιμοποιήσει εναλλακτικές λύσεις την πρώτη αγωνιστική και η ήττα την υποχρέωσε να μην έχει σκέψεις rotation για τη δεύτερη αγωνιστική. Ούτως ή άλλως, είχε απέναντί της ένα μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Φλαμένγκο και δεν μπορούσε να το αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ, δείχνοντας μεγάλη θέληση για τη νίκη, αλλά στο 60’ ισοφαρίστηκε από λάθος του τερματοφύλακά της. Παρά την… απρόσμενη εξέλιξη, η Ιντερνασιονάλ κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκες στο 77’ με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Καλό νέο το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο θέμα τραυματισμού, αφού κανονικά υπολογίζεται πλέον και ο αμυντικός χαφ, Ριτέλι.

Σε ενδιαφέρει