Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τη Μονπελιέ να θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες της για Ευρώπη.
Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν

Η Μονπελιέ κάνει εκπληκτικό δεύτερο γύρο και ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές είναι εξαιρετική. Το γεγονός αυτό έχει ανοίξει την όρεξη των παικτών, που πιστεύουν πως πραγματικά μπορούν να “πιάσουν” τη Σεντ Ετιέν στην τέταρτη θέση. Η διαφορά των οκτώ πόντων είναι μεγάλη, αλλά όσο ζει ελπίζει η Μονπελιέ. Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα έχει τέσσερις αγωνιστικές ακόμη για να ολοκληρωθεί, ενώ ο Μονπελιέ έχει έναν αγώνα λιγότερο από τους ανταγωνιστές της (τον σημερινό).

Στα επόμενα παιχνίδια της, η Μονπελιέ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις, Αμιάν (εντός), Σεντ Ετιέν (εκτός), Ναντ (εντός) και Μαρσέιγ (εκτός). Οπότε θα λέγαμε πως επειδή παίζει με τις Σεντ Ετιέν και Μαρσέιγ, κατά κάποιο τρόπο, περνάει από το χέρι της η ανατροπή της κατάστασης στην 4η θέση. Ο τεχνικός της ομάδας, Ζακαριάν, ανανέωσε το συμβόλαιό του και ξέρει πως η προσπάθειά του θα έχει συνέχεια την επόμενη σεζόν. Σημαντική η απουσία του βασικού δεξιού μπακ χαφ, Αγκιλάρ.

Ποιος το φανταζόταν μετά το διπλό που είχε κάνει η Παρί μέσα στο Όλντ Τράφορντ, οτι η χρονιά μπορεί να τελειώσει τόσο άσχημα. Ορόσημο ήταν ο αποκλεισμός από τη Γιουνάιτεντ στο Παρίσι κι από κει που πήγαινε να τα πάει όλα, τώρα θα πάρει μόνο το πρωτάθλημα. Κι αυτό, αν μένανε καμιά δεκαριά αγωνιστικές, μπορεί να το χανε.

Έπαιξε στον τελικό του κυπέλλου με τη Ρεν, προηγήθηκε με 2-0 και κατάφερε να χάσει το τρόπαιο. Ισοφαρίστηκε στην κανονική διάρκεια και ηττήθηκε στα πέναλτι. Ο Τούχελ έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια και το κλίμα είναι κάκιστο. Μάλιστα, στο ματς του κυπέλλου, ο συνήθως ήρεμος Μ’ Μπαπέ, έχασε την ψυχραιμία του και χτύπησε αντίπαλο, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να χάσει το σημερινό ματς. Σε καβγά με οπαδό έμπλεξε και ο Νεϊμάρ, ο οποίος αναμένεται να τιμωρηθεί επίσης, χωρίς πάντως να ήταν σε θέση να αγωνιστεί, ούτως ή άλλως. 

Η Παρί έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει και πραγματικά περιμένουμε με ενδιαφέρον, να δούμε αν οι παίκτες της ομάδας έχουν το κουράγιο να αγωνιστούν σοβαρά σήμερα. Κίνητρο δεν υπάρχει, οπότε η απογοήτευση θα είναι το κύριο συναίσθημα που βγαίνει από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων.

Σε ενδιαφέρει