Χετάφε – Ρεάλ Μαδρίτης

Μικρό μαδριλένικο ντέρμπι με τη Χετάφε να φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους γηπεδούχους να είναι η ομάδα με το κίνητρο στην αναμέτρηση.
getafe realmadrid

Είχε ντέρμπι με φόντο την 4η θέση η Χετάφε κόντρα στη Σεβίλλη και όχι μόνο το καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά έδωσε και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Επικράτησε με 3-0 εντός έδρας, πέρασε στην 4η θέση και πλέον είναι στο +2 από τη Βαλένθια (έχοντας και αγώνα λιγότερο) και τη Σεβίλλη. Ανεξάρτητα αν θα μπορέσει να πετύχει την έξοδο στο Champions League, αποτελεί τον απόλυτο ορισμό της ΟΜΑΔΑΣ για τη φετινή σεζόν, έχοντας κερδίσει το σύνολο των θετικών σχολίων. Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, μέσω VAR, πήρε δύο πέναλτι με τα οποία στο πρώτο ημίχρονο διαμόρφωσε το 2-0 και ταυτόχρονα η Σεβίλλη έμεινε με 10. Έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία 12 ματς (6-5-1) και την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σοσιεδάδ. Απουσίες οι Τζενέ (τιμωρημένος), Αντούνες και Άματ.

Ήταν απόλυτα σοβαρή στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπιλμπάο η Ρεάλ Μαδρίτης και επικράτησε εντός έδρας με 3-0. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Καρίμ Μπενζεμά που πέτυχε χατ-τρικ, συνεχίζοντας να σκοράρει στην πιο παραγωγική του σεζόν στη Μαδρίτη, διόλου τυχαίο ότι αυτό συνέβη χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πλέον είναι στην 3η θέση και δεν πρόκειται ούτε να πέσει, ούτε να ανέβει από αυτή και ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ρεκόρ 4-1-1 από τη στιγμή που έχει αναλάβει. Ακολουθεί επίσης μαδριλένικο ντέρμπι κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο επίσης εκτός έδρας. Δεν είναι διαθέσιμος ο Σέρχιο Ράμος, όπως και ο Οντριοθόλα, με τους δύο να λείπουν και από το ματς με την Αθλέτικ. Στη διάθεση του Ζιντάν οι Κουρτουά, Μαριάνο και Βινίσιους και είναι θέμα του Γάλλου αν θα τους χρησιμοποιήσει.

Σε ενδιαφέρει