Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας

Το φαβορί για μια θέση στην 4άδα του πρωταθλήματος θέλει να γίνει η Άρσεναλ, μετά τη χθεσινή ήττα της Τότεναμ από τη Μάντσεστερ Σίτι.
arsena palas

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε τελικά η Άρσεναλ κόντρα στη Νάπολι, καθώς όχι μόνο πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά απέκλεισε τους Ιταλούς με επιβλητικό τρόπο. Μετά τη νίκη με 2-0 στην Αγγλία, την Πέμπτη κατάφερε να πετύχει δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά με 1-0, με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λακαζέτ να γράφει την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Μεγάλο παράσημο για την αγωνιστική της βελτίωση το γεγονός ότι μπόρεσε σε δύο ματς να κρατήσει το μηδέν σε μια επιθετική γραμμή όπως αυτή των «παρτενοπέι». Επόμενος αντίπαλός της η Βαλένθια. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, παλεύει για την 4άδα με πάρα πολύ καλές πιθανότητες και μάλιστα αν νικήσει αύριο σε συνδυασμό με την ήττα της Τότεναμ, γίνεται πρώτο φαβορί για την στόχο της. Προέρχεται από νίκη κόντρα στη Γουότφορντ εκτός έδρας με 1-0, εκμεταλλευόμενη μία γκέλα ολκής του Φόστερ. Εκτός ο Παπασταθόπουλος και ο Ράμσει, αμφίβολος ο Τσάκα.

Ήττα εντός προγράμματος για την Κρίσταλ Πάλας, αφού δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να αποφύγει τη… μοίρα της, χάνοντας 3-1, σε ένα παιχνίδι όμως που μπόρεσε να το παλέψει μέχρι τέλους. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η Πάλας είχε νικήσει στον πρώτο γύρο εκτός έδρας τη Σίτι. Όσο κι αν φαντάζει περίεργο είναι καλύτερη εκτός έδρας, έχοντας μαζέψει 23 βαθμούς μακριά από το σπίτι της, από τους συνολικά 39 που έχει αυτή τη στιγμή. Δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά, αλλά πολύ δύσκολο να κινδυνεύσει με αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ο προπονητής της ομάδες, δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα, θέλοντας απλά να παίξει το παιχνίδι της κι όπου βγει, ενώ το καλό είναι ότι δεν έχει σημαντικές απουσίες, με τον Σλουπ να είναι η μοναδική απώλεια στην άμυνα.

Σε ενδιαφέρει