Βόλος – Απόλλων Λάρισας

Τη μάχη του για την κατάκτηση της 2ης θέσης θα συνεχίσει ο Απόλλων Λάριας, έχοντας δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον πρωταθλητή Βόλο.
Βόλος – Απόλλων Λάρισας

Μπορεί όλοι να περίμεναν έναν αδιάφορο Βόλο κόντρα στην Παναχαϊκή που «καιγόταν» για τη νίκη, αλλά τελικά δεν συνέβη τίποτα τέτοιο. Οι Θεσσαλοί έπαιξαν για την… πάρτη τους και παραλίγο να αποδράσουν και με τη νίκη από την Πάτρα, μένοντας στο τέλος με το 1-1. Προηγήθηκε στο 41’ της αναμέτρησης με τον Κόκκορι, αλλά στο 81’ δέχθηκε το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το σκορ του αγώνα. Βέβαια, βαθμολογικά δεν τον απασχολεί καθόλου, αφού ήδη είναι ο πρωταθλητής της κατηγορίας και το σημερινό ματς έχει χαρακτήρα φιέστας. Μετά το διάστημα που υπέστη τρεις σερί ήττες, ο Βόλος με σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα, φέρνοντας μία ισοπαλία και μία νίκη, οπότε αν τηρηθεί η «σειρά», σήμερα θα νικήσει.

Όσο θα ζει, θα ελπίζει ο Απόλλων Λάρισας στη μάχη της 2ης θέσης της Football League, αφού κανείς δεν μπορεί να του απαγορεύσει να ονειρεύεται. Είναι μόλις στο – 1 από τον Πλατανιά και φαίνεται ότι είναι η ομάδα που μπορεί να απειλήσει βάσιμα τους Κρητικούς, αφού στον Απόλλωνα Πόντου υπάρχουν άλλα προβλήματα. Στο τελευταίο του ματς, ο Απόλλωνας επικράτησε 3-1 των Τρικάλων, έχοντας εκπληκτική απόδοση και πετυχαίνοντας όλα του τα γκολ μέχρι το 24’. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 49’. Σήμερα ακόμα και με τον βαθμό της ισοπαλίας δεν χάνεται απαραίτητα, καθώς την επόμενη αγωνιστική έχει «τελικό» στην έδρα του με αντίπαλο τον Πλατανιά. Σημαντική η απουσία για το σημερινό του Λουκάο.

Σε ενδιαφέρει