Γουίγκαν – Νόργουιτς

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουίγκαν και τη Νόργουιτς ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 42ης αγωνιστικής της Championship.
Γουίγκαν – Νόργουιτς

Συνεχίζει να μην υπάρχει εκτός έδρας η Γουίγκαν κι αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά κόντρα στη Χαλ. Αρνητικό αποτέλεσμα με 2-1 και συμπλήρωση 19 σερί ματς χωρίς νίκη εκτός έδρας, έχοντας 4 ισοπαλίες και 15 ήττες. Προηγήθηκε στο 41’, αλλά το κρισιμότερο σημείο του παιχνιδιού ήταν ότι ισοφαρίστηκε πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51’. Έκτοτε η Χαλ πήρε τα πάνω της και μπόρεσε να πάρει τη νίκη με γκολ που σημείωσε στο 89’ με τον Ντε Βάις. Ο προπονητής έριξε τις ευθύνες στους ποδοσφαιριστές σε μία όχι και τόσο σοφή κίνηση. Μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αρχής γενομένης με την αναμέτρηση κόντρα στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Τουλάχιστον εντός έδρας έχει σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα, με 3 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Είχε 8 σερί νίκες η Νόργουιτς, έφτασε πολύ κοντά στην 9η, αλλά τελικά μάλλον η ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Ρέντινγκ ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα στο ματς των δύο ομάδων μεσοβδόμαδα. Στο 30’ κόντρα στη ροή του αγώνα όπως ήταν φυσικό, έμεινε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικά κυριάρχησε, πέτυχε δύο απανωτά γκολ στο 86’ και το 88’ κάνοντας την ανατροπή, αλλά την πάτησε στο 97’, χάνοντας δύο βαθμούς. Μικρό το κακό, βέβαια, αφού τώρα είναι στην κορυφή και στο +3 από τη Λιντς, έχοντας και το σημερινό παιχνίδι. Παράλληλα, είναι στο +6 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που είναι στην 3η θέση. Αν καταφέρει σήμερα να πάρει τη νίκη, μάλλον πρέπει να θεωρούμε δεδομένα ότι η Νόργουιτς θα επιστρέψει στην Πρέμιερ.

Σε ενδιαφέρει