Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μίλγουολ

Άμεση επιστροφή στις νίκες για να μην μείνει πίσω στη μάχη της 2ης θέσης θέλει η Σέφιλντ Γιουνάιτεν, με αντίπαλο τη Μίλγουολ.
sheffield millwall

Μόλις για μία αγωνιστική μπόρεσε να κρατηθεί στη 2η θέση της απευθείας ανόδου η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς έπεσε επίσης θύμα της Μπέρμιγχαμ, όπως ακριβώς και η Λιντς νωρίτερα. Στην εκτός έδρας δοκιμασία της, κόλλησε στο 1-1 και μετά τη νίκη της ομάδας του Μπιέλσα την ίδια ώρα, επέστρεψε στην 3η θέση και στο -1 από τα «παγώνια». Η διαφορά αυτή, βέβαια, δεν λέει και πολλά σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να την ανησυχεί είναι ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το ματς, καθώς στο 38’ πήρε προβάδισμα στο σκορ, αλλά στο 42’ ισοφαρίστηκε άμεσα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Παρ’ όλα αυτά, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και αυτή είναι η αιτία που την έχουν κάνει να διανύσει μια εξαιρετική σεζόν. Μόλις 1 ήττα έχει στα τελευταία 13 ματς (εντός έδρας από την Μπρίστολ), καταγράφοντας σε αυτό το διάστημα 8 νίκες.

Συνεχίζει και δίνει τη μάχη της η Μίλγουολ για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αυτή τη στιγμή είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και με δεδομένο ότι Ίπσουιτς και Μπόλτον είναι καταδικασμένες, η μάχη γίνεται με βάση τους 39 βαθμούς της Ρόδεραμ. Προερχόταν από σούπερ νίκη κόντρα στη Γουέστ Μπρομ (2-0) και ήθελε να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο κόντρα στην ΚΠΡ, αλλά δεν μπόρεσε, μένοντας στο 0-0 στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι της. Βάσει της εικόνας του ματς δεν άξιζε και κάτι περισσότερο και μπλοκαρίστηκε μάλλον εύκολα από την αντίπαλό της. Τώρα καλείται να πάρει βαθμούς σε τέτοιου είδους ματς, που είναι πολύ δύσκολα και είναι το απόλυτο αουτσάιντερ.

Σε ενδιαφέρει