Παναχαϊκή – Βόλος

Άμεση επιστροφή στις νίκες αναζητά η Παναχαϊκή, που έχει μείνει πολύ πίσω στη διεκδίκηση της 2ης θέσης. Αδιάφορος ο Βόλος που κατέκτησε και τυπικά την 1η θέση.
panaxaiki volos

Η εσωτερική φαγωμάρα στην Παναχαϊκή καλά κρατεί με αποτέλεσμα αυτό να φέρνει και αρνητικό αντίκτυπο και εντός αγωνιστικού χώρου. Για ακόμα μία αγωνιστική έμεινε μακριά από τις νίκες και πλέον ο στόχος της 2ης θέσης φαίνεται ότι απομακρύνεται. Είναι τώρα στο -5 από τη 2η θέση, αλλά έχει μπροστά της τέσσερις ομάδες (Πλατανιά, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου και Εργοτέλη). Τελευταίο της ματς αυτό κόντρα στα Τρίκαλα εκτός έδρας μένοντας στο 0 – 0, δείχνοντας και πάλι μεγάλη δυσκολία στο γκολ. Πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, έχοντας σε αυτό το διάστημα 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Γενικότερα, με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη δεν έχει ακόμα νίκη, ενώ η κόντρα των οπαδών με τη διοίκηση παραμένει.

Την άνοδό της στη Super League πανηγύρισε ο ΝΠΣ Βόλος, πετυχαίνοντας διαδοχική άνοδο μετά την περσινή της παρουσία στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής. Οι Θεσσαλοί μπορεί να ήταν ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, αλλά το σούπερ ξεκίνημα που είχαν κάνει και το γεγονός ότι βρήκαν απέναντί τους τον υποβιβασμένο Αιγινιακό, τους έδωσε την ευκαιρία να κλειδώσουν και μαθηματικά την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. Εντυπωσιακή εμφάνιση και εξαιρετικά εύκολη νίκη με 6-0, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε πραγματική φιέστα. Ήδη οι σκέψεις είναι στον προγραμματισμό της επόμενης μέρας. Τα 6 τελευταία ματς είναι… μία-μία, καθώς πηγαίνει από ισοπαλία σε νίκη. Σύμφωνα με αυτή τη λογική, το ματς με την Παναχαϊκή δείχνει… ισοπαλία.

Σε ενδιαφέρει