Εβδομάδα εθνικών

Ξεκούραση για τους συλλόγους, οι εθνικές ξαναμαζεύονται για τελευταία φορά στο 2016!
hellas mitroglou

Αυτή την εβδομάδα το αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο δεν θα έχει Champions League, Europa League ή εθνικά πρωταθλήματα συλλόγων. Οι εθνικές ομάδες σε Ευρώπη και Νότια Αμερική θα πασχίσουν για να πάρουν πόντους και να πλησιάσουν όσο περισσότερο μπορούν την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018. Οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος έχουν βγάλει τις αποδόσεις για όλα τα ματς και πραγματικά έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα.

Η εθνική Ελλάδας δίνει ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Βοσνία, το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση. Ως τώρα στον όμιλο, η Ελλάδα έχει μόνο νίκες, αλλά σε θεωρητικά εύκολα ματς. Πάντως, η σοβαρότητα που έχει δείξει η εθνική μας με προπονητή τον Σκίμπε, είναι ένα ενθαρρυντικό γεγονός.

Τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα στα προκριματικά της Ευρώπης είναι τα εξής: Γαλλία – Σουηδία, Τσεχία – Νορβηγία, Ρουμανία – Πολωνία, Αγγλία – Σκωτία, Αυστρία – Ιρλανδία, Κροατία – Ισλανδία, Ουαλία – Σερβία, Αλβανία – Ισραήλ και Ουκρανία – Φινλανδία.

Στα προκριματικά της ζώνης της Λατινικής Αμερικής, όλος ο πλανήτης περιμένει το Βραζιλία – Αργεντινή. Η μάχη του Νεϊμάρ με τον Μέσι κόβει την ανάσα, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όχι μόνο από άποψη γοήτρου, αλλά και από βαθμολογικής πλευράς. Φυσικά, τεράστιο ματς είναι και το Κολομβία – Χιλή, ενώ στα υπόλοιπα έχουμε: Ουρουγουάη – Ισημερινός, Παραγουάη – Περού και Βενεζουέλα – Βολιβία.

Σε ενδιαφέρει