Ο Ville Aleksi Salmi νικητής του Betsson Estoril LIVE II

Στο τελικό τραπέζι του τουρνουά Betsson Estoril LIVE είχε Φινλανδικό χρώμα καθώς οι δύο τελευταίοι παίκτες ήταν από τη συγκεκριμένη χώρα. Ο Pedro Demeyere τερμάτισε 3ος και μετά την έξοδό του, ζήσαμε ένα πολύ σύντομο heads up με τον Ville Aleksi Salmi να γεύεται τη χαρά της πρώτης του νίκης σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ο Φινλανδός παίκτης Ville Aleksi Salmi κέρδισε το ποσό των €100,000 παίζοντας στον τελικό απέναντι στον 25χρονο φίλο του και ερασιτέχνη στο σπορ, Teemu Kangasvieri.
Ο Salmi ασχολείται με το πόκερ τα 5 τελευταία χρόνια σαν χόμπι, ενώ στην επαγγελτματική του ζωή ασχολείται ως καθηγητής αλλά όπως δήλωσε λατρεύει τα παιχνίδια για μετρητά. Εκτός από το Texas Hold Em, του αρέσει το Seven-Card Stud, έχοντας παίξει σε δύο τελικούς Φινλανδικών τουρνουά το 2008. Ο Salmi ξεκίνησε τη μέρα 6ος με περίπου 70,000 μάρκες λιγότερες από τον πρωτοπόρο.
– Είμασταν 11 άτομα που είχαμε έρθει από το Oulu για τη συγκεκριμένη διοργάνωση απλά και μόνο για διασκέδαση. Το γεγονός ότι τόσο εγώ όσο και ο καλός μου φίλος, Teemu είμασταν στον τελικό, ήταν ένα μπόνους για εμένα! – δήλωσε ο Salmi.
Το τουρνουά των €1500 buy-in διεξήχθει με μεγάλη επιτυχία στο πανέμορφο Καζίνο Estoril, με τη συμμετοχή 271 παικτών από 18 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 190 παικτών που είχαν κερδίσει τη θέση τους από τα προκριματικά της Betsson. Το συνολικό έπαθλο έφτασε τα €379 400.

– Αυτό είναι το δεύτερο τουρνουά Betsson LIVE που γίνεται στο Εστορίλ και για άλλη μια φορά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την όλη διοργάνωση. Το να βλέπεις τους παίκτες να κάνουν παρέα μεταξύ τους και να περνάνε τόσο όμορφα, μας θύμησε για ποιό λόγο είμαστε εδώ. Ευχόμαστε να τους δούμε όλους ξανά στο επόμενο Betsson LIVE, δήλωσε η Μάνατζερ του Πόκερ της Betsson, Heidi Skogster

Σε ενδιαφέρει