Fantasy Stoiximan

Η νέα προσθήκη στην πλατφόρμα του Stoiximan που θα τρελάνει όλους τους φίλους των σπορ.

Πιστεύεις πως η αλλαγή που έκανε ο κόουτς στο σύστημα χαντακωσε την ομάδα; Θεωρείς πως είσαι τρομερός προπονητής; Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα σου να λάμψεις. Το Stoiximan.gr σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις την δική σου ομάδα, με τους αγαπημένους σου παίκτες και να διεκδικήσεις μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

Αν είσαι φανατικός των σπορ σίγουρα έχεις ασχοληθεί ή έχεις έστω ακούσει ξανά για τα Fantasy sports. Αν πάλι δεν έχεις ιδέα, μην αγχώνεσαι, γιατί εγώ είμαι εδώ για να σε βάλω στην φιλοσοφία και να σου μάθω τα βασικά. Το Stoiximan.gr διοργανώνει Fantasy τουρνουά σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και αμερικάνικο ποδόσφαιρο όπου μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις την ομάδα σου και να διαγωνιστείς κόντρα σε άλλους συμμετέχοντες με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα. Ιδιαίτερα διαδεδομένα είναι τα Euroleague Fantasy και NBA Fantasy στο μπάσκετ, ενώ στο ποδόσφαιρο ξεχωρίζουν τα Champions League Fantasy και Premier League Fantasy ως τα πιο διαδεδομένα. Η αλήθεια είναι βέβαια πως το Stoiximan διοργανώνει τουρνουά ακόμα και στην δική μας Super League 1 και σε άλλα ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. 

Είσαι ήδη έτοιμος για παιχνίδι; 

Πρόσβαση από laptop, κινητό, tablet & Apple Watch app.

Η λογική είναι πολύ απλή. Διοργανώνεται ένα μίνι πρωτάθλημα και σου δίνεται ένα αρχικό μπάτζετ. Εσύ με βάση αυτό θα πρέπει να φτιάξεις την ομάδα σου, αγοράζοντας παίκτες που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ανάλογα με την απόδοση και τα κατορθώματα των παικτών, η ομάδα σου κερδίζει τους ανάλογους πόντους. Έτσι λοιπόν δημιουργείται και η βαθμολογία του εκάστοτε τουρνουά, με τις πιο επιτυχημένες ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή να εξασφαλίζουν χρηματικά έπαθλα. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά το Stoiximan Fantasy και τι αυτό προσφέρει.

Μια πρώτη ματιά στο Fantasy του Stoiximan

Για αρχή, μπαίνοντας στο site του Stoiximan, θα συναντήσεις αμέσως την επιλογή του Fantasy στις επιλογές στην κορυφή της σελίδας. Μόλις πατήσεις πάνω της, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με έξι διαφορετικές καρτέλες. Πάμε να δούμε την χρησιμότητα της καθεμίας.

Ταμπλό του Stoiximan

Σε αυτή την καρτέλα εμφανίζονται όλα τα Fantasy τουρνουά στα οποία συμμετέχεις. Προφανώς αν είναι η πρώτη σου επαφή με το Fantasy, η καρτέλα αυτή θα εμφανίζεται άδεια.

Τουρνουά του Stoiximan

Εδώ είναι όλο το “ζουμί” της υπόθεσης. Εδώ εμφανίζονται όλα τα διαθέσιμα Fantasy τουρνουά της πλατφόρμας. Προς το παρόν στο Stoiximan θα βρεις μόνο τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, αμερικάνικο ποδόσφαιρο και τένις με τις επιλογές να είναι δεκάδες και για κάθε γούστο.

Εμφανίζονται λοιπόν όλα τα τουρνουά με την σειρά, με βάση πότε ξεκινάει το καθένα. Δίπλα λοιπόν στο όνομα κάθε τουρνουά, μπορείς να βρεις διάφορες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Υπάρχει συνήθως ένα ρολόι με αντίστροφη μέτρηση, το οποίο σε ενημερώνει για το πότε “κλειδώνουν” οι συμμετοχές και ξεκινάει ο διαγωνισμός. Κάτω από την αντίστροφη μέτρηση υπάρχει μία επιλογή που αναγράφει “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ”. Πατώντας εκεί, μπορείς να μάθεις τα πάντα για το αντίστοιχο τουρνουά. Ποιος το διοργανώνει, πόσο διαρκεί, πόσοι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος, το ποσό της συμμετοχής, τα έπαθλα των νικητών και φυσικά τους κανόνες του τουρνουά.

Live αποτελέσματα του Stoiximan

Σε αυτή την καρτέλα μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα των αγώνων και φυσικά την βαθμολογία των παικτών που προκύπτει από αυτά. Διαλέγεις το άθλημα που σε ενδιαφέρει και στα αριστερά σου θα βρεις μία στήλη για να επιλέξεις το πρωτάθλημα το οποίο σε ενδιαφέρει.

Κάνοντας κλικ πάνω στο παιχνίδι που σε ενδιαφέρει, θα δεις την πορεία του αγώνα και τα στατιστικά των ομάδων. Εκεί μπορείς μεμονωμένα να τσεκάρεις κάθε παίκτη, πληροφορίες γι΄αυτόν, την αξία του, τους πόντους του στο fantasy, την φόρμα του και άλλα πολλά. Αν είσαι από αυτούς που τρελαίνονται για νούμερα και στατιστικά, θα το λατρέψεις.

Τα παιχνίδια μου

Σε αυτή την κατηγορία μπορείς να δεις συγκεντρωμένα, όλα τα τουρνουά στα οποία έχεις συμμετάσχει με τις ομάδες σου. Είτε αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε έχουν ολοκληρωθεί. Εδώ επίσης μπορείς να ελέγξεις τα ποσά που έχεις δαπανήσει στο fantasy, τα κέρδη σου και διάφορα άλλα στατιστικά σχετικά με την κατάταξή σου στο εκάστοτε τουρνουά, τις συμμετοχές και τις επιτυχίες σου.

Υποστήριξη του Stoiximan

Αυτή η καρτέλα είναι πολύ βοηθητική και αν είσαι πρωτάρης θα σου λύσει τα χέρια. Περιλαμβάνει γενικούς κανόνες του παιχνιδιού, συχνές ερωτήσεις που γίνονται από τους συμμετέχοντες, χρήσιμα tips για παίξεις σωστά καθώς και όροι και προϋποθέσεις για να λάβεις μέρος.

Επικοινωνία με το Stoiximan

Εδώ δεν νομίζω πως χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Live chat, viber, whatsapp, mail, τηλέφωνο ακόμα και call back. Διάλεξε τον τρόπο που σε βολεύει κι επικοινώνησε με την πλατφόρμα του Stoiximan για περαιτέρω πληροφορίες και βοήθεια.

Πώς παίζεται το Fantasy του Stoiximan

Αφού λοιπόν έγινε μία σύντομη περιήγηση και ανάλυση στις καρτέλες που συναντάει κανείς στο Fantasy, ήρθε η ώρα για το πιο σημαντικό κομμάτι του άρθρου. Πώς παίζεται το Fantasy; Πάμε λοιπόν να το δούμε πιο αναλυτικά. Ξεκινάμε όπως προανέφερα από την καρτέλα “ΤΟΥΡΝΟΥΑ”, όπου θα βρεις όλα τα διαθέσιμα τουρνουά που μπορείς να λάβεις μέρος. Εδώ οι επιλογές είναι πολλές, από μακροχρόνια τουρνουά, μικρές διοργανώσεις ακόμα και τουρνουά του ενός αγώνα, όπως για παράδειγμα ο τελικός του Champions League. Διαλέγεις το τουρνουά που σου αρέσει και κλικάρεις στην επιλογή “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ” η οποία αναγράφει και το απαιτούμενο ποσό για το εκάστοτε τουρνουά. Φυσικά υπάρχουν και δωρεάν τουρνουά.

Θα εμφανιστεί μπροστά σου μία νεά οθόνη με μία λίστα παικτών στην αριστερή πλευρά κι ένα γήπεδο. Εδώ λοιπόν ξεδιπλώνεις το προπονητικό σου ταλέντο. Διαλέγεις την καλύτερη δυνατή ομάδα, που πιστεύεις ότι θα σου επιστρέψει τους περισσότερους πόντους. Προσοχή όμως να μην ξεπεράσεις το budget που σου δίνεται. Ανάλογα βέβαια με το τουρνουά και την διάρκειά του, μπορεί να έχουμε παραλλαγές στις επιλογές των παικτών. Πιο αναλυτικά έχουμε τα εξής τουρνουά:

1. Κανονικό: 11 παίχτες + αναπληρωματικοί (διάταξη 5-4-1, 5-3-2, 4-3-3, 4-4-2, 4-5-1, 3-5-2, 3-4-3, 5-2-3)

2. Six-A-Side: 6 παίκτες + αναπληρωματικοί (διάταξη 2-2-1, 2-1-2, 1-2-2)

3. Five-A-Side: 5 παίκτες + αναπληρωματικοί (διάταξη 2-1-1, 1-2-1, 1-1-2)

4. Flexi 5: 5 παίχτες (μπορούν να είναι όλοι από μια ομάδα, χωρίς περιορισμό στη διάταξη)

5. Flexi 6: 6 παίχτες (μπορούν να είναι όλοι από μια ομάδα, χωρίς περιορισμό στη διάταξη)

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθεί ο τρόπος που βαθμολογούνται οι παίκτες στο Fantasy ποδόσφαιρο του Stoiximan. Στην τελική τους αξιολόγηση μετράει ο χρόνος συμμετοχής του, ο αριθμός των γκολ που πέτυχε, οι ασίστ, οι κάρτες, τα πέναλτι. Επίσης αρχηγός, υπαρχηγός και τερματοφύλακας βαθμολογούνται ειδικά σε κάθε τουρνουά. Στην υποκατηγορία “Γενικοί Κανόνες”, θα βρείτε πιο αναλυτικά τον τρόπο αξιολόγησης και βαθμολόγησης των παικτών. Αυτό ήταν, μόλις έμαθες τα βασικά για το Fantasy Stoiximan. Διάλεξε την ομάδα σου και είσαι έτοιμος για την κορυφή!

Τσέκαρε και εσύ το Fantasy Stoiximan και πες μας τις εντυπώσεις σου στο chat! ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

Σε ενδιαφέρει