Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν στη Novibet με ενισχυμένες αποδόσεις!

Στα... κόκκινα πλεόν παίζουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
zinedine zidane

Άλλο ένα Σάββατο έφτασε και το πρόγραμμα είναι ασφαλώς γεμάτο και άκρως ενδιαφέρον, καθώς οι μάχες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία τους. Higlight της ημέρας αποτελεί ξεκάθαρα η μεγάλη επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ, ενώ το αήττητο του ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Τέλος, σήμερα διεξάγεται και η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας με ματς Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Παρολί σε ενισχυμένες αποδόσεις

Ο «Ζιζού» ανέλαβε… εν λευκώ εκ νέου την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας», που μετά την κατάκτηση τριών συνεχόμενων Τσάμπιονς Λιγκ, διανύει μία καταστροφική σεζόν. Απέναντι στην παραπαίουσα Θέλτα (17:15), η Ρεάλ θα επιδιώξει μία πειστική νίκη, όπως έπραξε την προηγούμενη εβδομάδα στο Βαγιαδολίδ (4-1), στο αποχαιρετιστήριο ματς του Σαντιάγο Σολάρι.

Ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Παναιτωλικό (19:00), ο οποίος στο Αγρίνιο έχει υποστεί μόνο 2 ήττες σε 12 ματς και προέρχεται από το εμφατικό 5-0 επί του Πανιωνίου. Ο «Δικέφαλος» του βορρά παραμένει αήττητος (21-3-0) και στη συγκεκριμένη έδρα μετρά 5 διαδοχικές νίκες, χωρίς να δεχθεί γκολ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο!

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των προημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας είναι το Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:55), με τους γηπεδούχους να έχουν δείξει μια τρομερή συνέπεια φέτος απέναντι στις ομάδες του Top-6 και τους «κόκκινους διαβόλους» να έρχονται από την πρώτη τους ήττα στην Πρέμιερ επί των ημερών του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Στη Novibet παίζεις πάντα στην έδρα σου! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Σε ενδιαφέρει