Έχασες για ένα; Προσφορά Παρά 1 ΟΠΑΠ!

Η Betshop είναι εδώ για να αποβάλλει το άγχος του παίκτη με τη νέα καινοτομία της.

prosfora para opop

Είσαι από αυτούς που αφήνεις το παρολί σου ανοικτό μέχρι το τελικό σφύριγμα; Τότε σίγουρα είσαι έτοιμος για μεγάλες ανατροπές στο παιχνίδι σου. Για εσένα που δεν αντέχεις τις συγκινήσεις η προσφορά* παρά 1 ΟΠΑΠ έρχεται να δώσει τέλος στην ατυχία σου. Ας δούμε πως μπορείς να επωφεληθείς από την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Ο ΟΠΑΠ μπαίνει και πάλι δυνατά στο διαδικτυακό στοίχημα. Με αρκετές νέες προσφορές* έρχεται να δώσει κίνητρο και ευκαιρία για κέρδη στους παίκτες. Με το Παρά 1 ΟΠΑΠ μπορείς να πάρεις πίσω το ποντάρισμά σου αν χάσεις ένα μόνο αγώνα. Υπάρχουν ωστόσο προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώνονται κατά τη συμπλήρωση του παρολί σου.

Για να συμμετάσχεις στην προσφορά θα πρέπει να έχεις δημιουργήσει ένα παρολί με τουλάχιστον 5 επιλογές. Η ελάχιστη απόδοση σε κάθε ποντάρισμα θα πρέπει να είναι 1.65 και συνολικά του δελτίου πάνω από 7.00. Σε περίπτωση που κάτι στραβώσει σε έναν από τους παραπάνω αγώνες θα λάβετε πίσω την αξία του κουπονιού σας. Η αποπληρωμή δεν θα γίνει σε μετρητά αλλά θα λάβετε ένα voucher της ίδιας αξίας. Το Voucher μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενο στοίχημα. Αν για κάποιους το φινάλε των αγώνων εξελίσσεται σε μαρτύριο είναι μία καλή ευκαιρία να αλλάξετε γούρια.

Παρά 1 σε ΟΠΑΠ και Online Bookmakers

Το Παρά 1 ΟΠΑΠ δεν αποτελεί αποκλειστικότητα. Πολλές στοιχηματικές εταιρίες έχουν προσθέσει τη συγκεκριμένη ενέργεια στις προσφορές τους. Είναι ένας τρόπος να προσελκύσουν νέα μέλη στην πλατφόρμα τους προσφέροντας έξτρα εργαλεία και υπηρεσίες. Στη Betshop έχεις την ευκαιρία να πάρεις πίσω το ποντάρισμά σου ακόμα και αν χάσεις έναν αγώνα στο παρολί σου. Υπάρχουν όμως διαφορετικές προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσεις. Εδώ χρειάζεται να δημιουργήσεις παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες αλλά με απόδοση από 1.70 και πάνω. Οι επιλογές μπορεί να είναι pre-game ή σε live στοίχημα.

Η Vistabet είναι μία ακόμα εταιρία που έχει υιοθετήσει τη συγκεκριμένη προσφορά. Ονομάζεται «Παρολίγο» και σου επιστρέφει το ποντάρισμα σε περίπτωση που χαθεί ένας από τους αγώνες του δελτίου σου. Βασική προϋπόθεση ο αριθμός των αγώνων να υπερβαίνει τους 5 και οι αποδόσεις τους να βρίσκονται από 1.50 και πάνω. Προστασία στο Παρολί σας προσφέρει εξίσου η Bwin καλύπτοντας πιθανό σφάλμα σε κουπόνια με 5 ή και περισσότερα παιχνίδια.

Όλο και περισσότερες εταιρίες φαίνεται να προσθέτουν την προσφορά τύπου Παρά 1 ΟΠΑΠ στις επιλογές τους. Η Sportingbet βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές και σας επιστρέφει επίσης την αξία του κουπονιού σας σε περίπτωση ενός χαμένου παιχνιδιού. Ελάχιστος αριθμός αγώνων το μαγικό 5.

Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα όλο και περισσότερες εταιρίες να προσθέσουν στον κατάλογό τους τη συγκεκριμένη προσφορά*. Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις.

Παίξε Νόμιμα! Κλικ Εδώ! |21+

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε ενδιαφέρει