Νόμιμο πόκερ

Νόμιμο πόκερ

Η κατάσταση με το νόμιμο online poker έχει ξεκαθαρίσει εδώ καιρό, όπως άλλωστε και γενικά τα online παιχνίδια. Οι λάτρεις της τράπουλας λοιπόν πρέπει να ξέρουν ότι:

Η λίστα με τις 24 νόμιμες εταιρίες που έχει δημοσιευτεί καταλογογραφεί όλες τις εταιρίες που έχουν πάρει άδεια να προσφέρουν υπηρεσίες διαδυκτιακων τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα. Δεν γίνεται διαχωρισμός σχετικά με το στοίχημα, το καζίνο, το πόκερ και τα παιγνίδια, άρα αυτές οι εταιρίες μπορούν να προσφέρουν όλες τις αναφερθείσες υπηρεσίες.

Παίξε νόμιμα Πόκερ στη Vistabet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Ας δούμε τα προϊόντα πόκερ που προσφέρουν οι νόμιμες εταιρίες:

  • Sportingbet: Μιλάμε για την πλατφόρμα του Paradise Poker, οπότε είναι σίγουρο πως πρόκειται για κάτι μοναδικό. Οργανωμένα τραπέζια, μεγάλα τουρνουά και τεράστιες αμοιβές για τους νικητές. To bonus Kαλωσορίσματος φτάνει έως και τα 1000 ευρώ.
  • Vistabet: Επίσης Paradise Poker η πλατφόρμα και σίγουρα η ποιότητα των υπηρεσιών φτάνει πάρα πολύ υψηλά στάνταρ. Τραπέζια για κάθε βαλάντιο και επίπεδο, ενώ οι νέοι παίκτες, ανάλογα με τους πόντους που μαζεύουν, μπορούν να πάρουν έως και 1000 ευρώ bonus. 

Το σίγουρο είναι πως όποια από τις παραπάνω και να επιλέξετε, πρώτον θα είστε σίγουροι οτι παίζετε νόμιμο πόκερ και δεύτερον οτι θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

Σε ενδιαφέρει