Τελευταία αγωνιστική και είναι όλα πιθανά

Τελευταία αγωνιστική και είναι όλα πιθανά

Τελευταία αγωνιστική για τους ομίλους του Μουντομπάσκετ και στο Δ΄ όμιλο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, η κόντρα της Λιθουανίας εναντίον της Σλοβενίας. Είναι ένα σημαντικό ματς, που σε περίπτωση νίκης της Λιθουανίας τα πράγματα περιπλέκονται καθώς οι Σλοβένοι θα χάσουν την πρώτη θέση. Οι Λιθουανοί δείχνοντας τη διάφορα ποιότητας που έχουν από τους Κορεάτες, επιβλήθηκαν με σκορ 79-49. Ξεχώρισε ο Άντα Γιουσκεβιτσιους ο οποίος σημείωσε 20 πόντους. Στον αντίποδα οι Σλοβένοι δυσκολεύτηκαν αλλά τελικά έκαμψαν την αντίσταση της φιλότιμης Αγκόλας. Ο Ντόμεν Λόρμπεκ πέρα από τους 17 πόντους που σημείωσε έδειξε και ψυχραιμία στις κρίσιμες βολές στο τέλος. Αν κρίνω πάντως από την φιλοσοφία τους για το μπάσκετ θα επέλεγα το over με απόδοση 1,78 με το όριο να βρισκεται στους 153 πόντους.

Ένα ακόμη σημαντικό ματς είναι αυτό ανάμεσα στην Αυστραλία και την Αγκόλα καθώς οι Αφρικανοί θέλουν νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση και οι Μεξικάνοι να χάσουν από την Κορέα. Η εμφάνιση τους κόντρα στη Σλοβενία ήταν καλή και δείξανε ότι είναι πεισματάρηδες. Τα «καγκουρό» κέρδισαν και το Μεξικό και φιγουράρουν στη δεύτερη θέση. Ο Άρον Μπέινς πρώην παίκτης του Ικάρου τελείωσε το ματς με 21 πόντους κάνοντας μεγάλη ζημιά, όχι μόνο σκοράροντας αλλά και με τα κερδισμένα του φάουλ.

Τέλος η Κορέα αντιμετωπίζει το Μεξικό και σε περίπτωση που το κερδίσει, οι Μεξικάνοι αποχαιρετούν τη διοργάνωση. Οι Μεξικάνοι με μπροστάρηδες τους Γκουστάβο Αγιόν και ο Χόρχε Γκουτιέρες θα επιδιώξουν να κερδίσεουν και να προκριθούν. Το διπλό πληρώνει 1,83 με χάντικαπ 11,5 ποντους. 

Σε ενδιαφέρει