Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 14/7

Σήμερα παίζεται η τρίτη θέση του Μουντιάλ ανάμεσα σε Βέλγιο και Αγγλία!

Κι ας μην προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό, μεγάλη στιγμή και για το Βέλγιο και για την Αγγλία αποτελεί η συμμετοχή τους στο μικρό τελικό του Μουντιάλ, αφού οι “κόκκινοι διάβολοι” έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την τέταρτη θέση στο Μουντιάλ του 1986, ενώ και τα “λιοντάρια” δεν έχουν τερματίσει ποτέ πιο πάνω μετά την κατάκτηση του μοναδικού τους τροπαίου το 1966. Το ματς προσφέρεται για ειδικό στοιχηματισμό, οπότε πάμε να δούμε που καταλήγουμε.

Και οι δύο ομάδες μπορεί να παίζουν αρκετά επιθετικό ποδόσφαιρο και τα δυνατά τους όπλα να βρίσκονται από τη μέση και μπροστά, όμως θεωρώ ότι την αναμέτρηση θα τη δουν ως… πραγματικό τελικό και θα μπουν αρκετά προσεκτικά. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί ισόπαλο, με αυτό το ενδεχόμενο να πληρώνει στο πολύ καλό 2,25.

Σήμερα κρίνεται η τρίτη θέση του Μουντιάλ! Βρες αποδόσεις που αξίζουν! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Mε αυτό το σκεπτικό, το δεύτερο μέρος πιθανόν το ματς να ανοίξει περισσότερο και εκεί να παρακολουθήσουμε όλο το… ζουμί! Έτσι, η επιλογή το δεύτερο ημίχρονο να έχει και τα περισσότερα τέρματα κοντά στο 2,00 έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Τέλος, όσον αφορά τους σκόρερ σήμερα θα πάω με ένα αουτσάιντερ. Επειδή, το παιχνίδι θα περάσει πολύ από τους κεντρικούς παίκτες, θεωρώ ότι ο Τζόρνταν Χέντερσον θα έχει κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει. Να το κάνει σε οποιαδήποτε στιγμή του ματς πληρώνει με 12,00!

Σε ενδιαφέρει

SMS μετακίνησης

1. Υγεία
2. Κατάστημα
3. Τράπεζα
4. Παροχή βοήθειας, συνοδεία μαθητών
5. Τελετή, διαζευγμένοι γονείς
6. Άσκηση, κατοικίδια