Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 24/6

Πολλά ειδικά στοιχήματα περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στα τρία ματς του προγράμματος και πάμε να τα δούμε.
ha

Τελευταία αγωνιστική ημέρα με τρεις αγώνες στη φάση των ομίλων, με την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής να πέφτει σε έβδομο και όγδοο όμιλο. Την τελευταία αγωνιστική θα διεξάγονται τέσσερα ματς ανά ημέρα.

Αγγλία – Παναμάς (15:00)

Τα κουκιά είναι μετρημένα. Η Αγγλία δεν χαρίζει κάστανο και με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα επιβληθεί του Παναμά. Το ταμπούρι, όμως, των Παναμέζων κόντρα στο Βέλγιο και οι κοινή αγωνιστική τους προσέγγιση απόψε μπορεί να βάλει δύσκολα στους Βρετανούς, τουλάχιστον στο πρώτο ημίωρο. Με αυτή την λογική θα επιλέξω να μπει το πρώτο γκολ του ματς μετά το 28’ στο 2.10.

Οι Παναμέζοι έδειξαν στον πρώτο αγώνα πως για να σταματήσουν τους ανώτερους αντιπάλους τους θα πάει η κλωτσιά σύννεφο. Γι’ αυτό και πήραν πέντε κίτρινες κάρτες στην πρεμιέρα. Προκλητικό το 2.50 του να δεχτούν περισσότερες από δύο κάρτες απόψε.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και πάμπολλες επιλογές για όλα τα σημερινά ματς ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ιαπωνία – Σενεγάλη (18:00)

Όπως έγραψα και στο ρεπορτάζ της συγκεκριμένης αναμέτρησης «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και είναι ορατή η περίπτωση να συμβιβαστούν με την ισοπαλία οι δύο ομάδες και να φτάσουν στους τέσσερις βαθμούς παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου. Επειδή, όμως, διαθέτουν από τη μέση και μπροστά τρομερή ταχύτητα θα ρισκάρω στο 1-1 τελικό σκορ που θα τις βοηθήσει και στο τελικό αβερέιτζ σε περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε.

Σε αυτή την περίπτωση και συνεχίζοντας το σκεπτικό μιας «φιλικής» ισοπαλίας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα ποντάρω στο under 3,5 στις κάρτες. Δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος να… σκοτωθούν.

Πολωνία – Κολομβία (21:00)

Σε πολύ δύσκολη θέση Πολωνία και Κολομβία μετά τις ήττες της πρεμιέρας. Τεράστια η πίεση στα δύο στρατόπεδα. Απαγορεύονται τα λάθη. Μεγάλη προσοχή, τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο και πιθανό το «Χ» του ημιχρόνου.

Ματς υπομονής που θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Οποια ομάδα ηττηθεί χαιρετάει. Οποια προηγηθεί θα ματώσει για να διαφυλάξει το προβάδισμα. Ως εκ τούτου φαντάζει πολύ ορατό το σενάριο του ειδικού στοιχήματος όσον αφορά το σύνολο τερμάτων στο «0-2». Περικλείει πολλά πιθανά σκορ το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων όπως το 1-0, το 0-1, το 1-1 και πολλά άλλα..

Τέλος επειδή το στοίχημα είναι… τζόγος θα δοκιμάσω την τύχη μου για πρώτη φορά σε ένα ωραιότατο ειδικό στοίχημα. Συνδυασμός διπλής ευκαιρίας ημίχρονο-τελικό. Ποντάρω στο 1Χ του ημιχρόνου και στο 12 στο τέλος συνδυαστικά. Με λίγα λόγια θέλω να μην χάνει στο πρώτο μέρος η Πολωνία και στο φινάλε να κερδίσει μια από τις δύο ομάδες. Ωραιότατο και θα με κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι τέλους.  

Σε ενδιαφέρει