Ειδικά στοιχήματα μουντιάλ 23/6

Τρεις οριακές μάχες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ και αφορούν τον έκτο και τον έβδομο όμιλο.
germany

Αρκετά ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα έχω επιλέξει για την σημερινή μουντιαλική τριάδα αγώνων. Το σίγουρο είναι πως περιμένω μπόλικα γκολ, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στις δεύτερες αγωνιστικές των μεγάλων διοργανώσεων.

Βέλγιο – Τυνησία (15:00)

Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι το Βέλγιο. Θα μπει δυνατά στο χορτάρι ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, αφού όσο δεν το βρίσκει, ο χρόνος θα μετράει εις βάρος του. Θα κινηθώ σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο σκεπτικό που έχω στο μυαλό μου ρισκάροντας στο over 1,5 του πρώτου ημιχρόνου και θα το πάω ακόμα πιο παραπέρα στο combo goal/goal και over 3,5 που κινείται πάνω από το 4.00.

Οσον αφορά τον σκόρερ της αναμέτρησης θα επιλέξω τον Αζάρ για anytime. Είναι διάολος. Μέσα στις περισσότερες φάσεις και εκτελεστής των περισσότερων στημένων. Δεν γράφω όλων γιατί υπάρχει τρομερή ποιότητα παικτών. Παράλληλα στη θέση που αγωνίζεται πέφτει πάνω στον ακραίο αμυντικό Μπρον των Αιγύπτιων, τον οποίο μπορεί να τον κάνει μια… χαψιά.

Ν. Κορέα – Μεξικό (18:00)

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Για τους πιο εγκρατείς υπάρχει το over 0,5 του πρώτου ημιχρόνου στα επίπεδα του 1.60 κατά μέσο όρο. Ένα γκολ τουλάχιστον στα πρώτα 45 λεπτά θα μπει. Η δεύτερη αγωνιστική παραδοσιακά έχει περισσότερα γκολ.

Στηριζόμενος στο goal/goal, που έχω προτείνει στο ρεπορτάζ της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα επιλέξω το να βρει ένα γκολ στην αναμέτρηση η Ν. Κορέα στο 1.85. Είναι ξεκάθαρο στα δικά μου μάτια πως αν δεν το κάνει απόψε δεν θα το κάνει ποτέ στον όμιλο ξέροντας ότι έχει Γερμανία στη συνέχεια. Θα μπορούσε να το πράξει και κόντρα στη Σουηδία, αλλά φοβήθηκε πολύ περισσότερο απ’ όσο έπρεπε το ματς.

Γερμανία – Σουηδία (21:00)

Σε δύσκολη θέση η Γερμανία μετά την ήττα από το Μεξικό στην πρεμιέρα. Πολύ καλοί μεσοεπιθετικοί, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι λείπει ο… φονιάς στην επίθεση. Το χειρότερο είναι ότι ο Λεβ «τρώει» αμφισβήτηση, η μουρμούρα ολοένα μεγαλώνει και οι αλλαγές απόψε κρίνονται αναγκαίες. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα αποσυντονίσει τα «πάντσερ», αλλά το δεδομένο είναι ότι δέχτηκαν γκολ στα τελευταία παιχνίδια τους από Γαλλία, Ισπανία, Βραζιλία, Αυστρία, Σαουδική Αραβία και Μεξικό. Μόνο μία νίκη πέτυχαν σε αυτά. Λογικό να ψάξουμε ένα τουλάχιστον γκολ και από τους Σουηδούς απόψε στο αποδεκτό 1.75.

Εφόσον βλέπω γκολ από τους Σουηδούς, αλλά παράλληλα τους Γερμανούς να κάνουν στο τέλος το καθήκον τους δεν μπορώ παρά να ρισκάρω στον άσο και goal/goal στο προκλητικό 3.50. Κάτι σε 2-1 με 3-1 θα πάει η… δουλειά.

Κλείνω με το over 2,5 στις κάρτες των Σουηδών. Πώς οδηγούμαι εκεί; Η νίκη τους κόντρα στην Κορέα τους έβαλε σε ρόλο οδηγού στον όμιλο. Σήμερα θα ματώσουν για να κρατήσουν πίσω τους τη Γερμανία παλεύοντας έστω για την ισοπαλία. Θα πέσει η κλωτσιά σύννεφο. Θα μπουν με τσαμπουκά στο ματς για να κόψουν τον αέρα των Γερμανών. Αν γίνει και κάνα μαγικό και προηγηθούν τότε θα το πληρωθούμε πολύ εύκολα. Τρεις καρτούλες θέλουμε από τα παιδιά της Σκανδιναβίας και το 3.00 φαντάζει προκλητικό.

Σε ενδιαφέρει