Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 15/6

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα των ομίλων του Μουντιάλ 2018.
Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 15/6

Στο πρώτο ματς της ημέρας η Αίγυπτος κοντράρεται με την Ουρουγουάη. Η τελευταία είναι το φαβορί της αναμέτρησης και γι’ αυτό έχουν πολλές πιθανότητες να βρουν δίχτυα οι δύο δεινοί της σκόρερ: Σουάρεζ και Καβάνι. Από τη άλλη για τους Αιγύπτιους παραμένει ερωτηματικό η αγωνιστική κατάσταση του Σαλάχ μετά τον τραυματισμό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα βρουν δίχτυα σήμερα οι επιθετικοί της Ουρουγουάης; Αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Το δεύτερο ματς της ημέρας, Μαρόκο – Ιράν θα είναι πιθανότατα κλειστό ματς με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Γι’ αυτό και η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο –τουλάχιστον- συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Επιπλέον σε καλή απόδοση βρίσκεται και το UNDER 9 κόρνερ.

Στο μεγάλο παιχνίδι του 2ου ομίλου η Πορτογαλία συγκρούεται με την Ισπανία. Πρόκειται αναμφίβολα για μία αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που διαθέτουν επιθετικές αρετές. Γι’ αυτό από το ειδικά στοιχήματα σε αυτό το ματς θα επιλέξω τον καταλογισμό πέναλτι σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα που προσφέρεται με απόδοση 4.00. Επιπλέον, καλή απόδοση δίνει και η περίπτωση να χριστεί σκόρερ ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε ενδιαφέρει