Μουντιάλ: Πρώτοι σκόρερ και ομάδες!

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση κάνει σέντρα σήμερα στα γήπεδα της Ρωσίας και τα γκολ αναμένεται να είναι ο κανόνας.
DAA  image a

Επιτέλους!

Τέσσερα χρόνια αναμονής ήταν υπεραρκετά για τη διεξαγωγή της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον πλανήτη και σε τέτοιες στιγμές το… κερασάκι στην τούρτα της όλης μυσταγωγίας που φέρει το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τα γκολ.

Αν, μάλιστα, αυτά συνδυαστούν με δικά μας οφέλη, ακόμα καλύτερα.

Πολλές επιλογές μας προσφέρονται από τον Stoiximan για τη σωστή εκτίμηση του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης και μάλιστα σε συνδυασμό με την ομάδα που αγωνίζεται ο παίκτης που έχουμε ως έμπνευση.

Ο αποδοτικότερος σκόρερ της εποχής, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προσφέρεται σε σχετικά χαμηλές αποδόσεις για να αναδειχθεί πρώτος ανάμεσα στους παίκτες της «βασίλισσας» σε τιμές του 1.60, ενώ δεύτερο φαβορί της κατηγορίας αυτής είναι ο Ίσκο στην εθνική Ισπανίας σε απόδοση 3.25, με τη «φούρια ρόχα» να είναι ένα ερωτηματικό μετά την ξαφνική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Έχεις έμπνευση για τα πρώτα… κανόνια του Μουντιάλ; Μην το σκέφτεσαι και κέρδισε (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Από την Μπαρτσελόνα, επιλογή – φαβορί προσφέρεται φυσικά ο Μέσι στο 1.55, αλλά ίσως μια πιο… value επιλογή να είναι ο Λουίς Σουάρες σε απόδοση 3.75, που είναι το Α και το Ω της Ουρουγουάης που σίγουρα θα προκριθεί από τον όμιλό της που είναι και βατός.

Πιο εμφανής επιλογή από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Ρομέλου Λουκάκου που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το σημείο του σε απόδοση 1.50 δεν «σπάει». Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, από τη στιγμή που ο Μάρκους Ράσφορντ δεν φαίνεται να είναι βασικός για την εθνική Αγγλίας, αντιμετωπίζοντας μάλιστα πρόβλημα τραυματισμού.

Μεγάλη… μάχη γίνεται για τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γκάμπριελ Ζέσους από τη Βραζιλία να είναι πρώτο φαβορί (2.75) και ο Αγουέρο που θα ξεκινήσει βασικός για την Αργεντινή προσφέρεται σε απόδοση 5.00. Ίσως ο βραχύσωμος φορ να είναι μια έξυπνη επιλογή, βάσει του ότι λογίζεται ως μεγάλο αουτσάιντερ.

Τέλος, υπάρχει ειδικό στοίχημα για παίκτες που προέρχονται από τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα (Premier League και Primera Division). Στην Αγγλία και πάλι ο Ζέσους είναι πρώτο φαβορί (6.50), αλλά από κοντά είναι οι Χάρι Κέιν (7.00) και Ρομέλου Λουκάκου (9.00), όσο για την Primera, Μέσι (2.65) και Γκριζμάν, Ρονάλντο (4.50) αποτελούν τις πιο πιθανές προοπτικές.

Σε ενδιαφέρει