Ειδικά στοιχήματα Μουντιάλ 14/6

Το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου διεξάγεται απόψε ανάμεσα στη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία με αρκετά ειδικά στοιχήματα να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
full lnd

Η Ρωσία δείχνει να έχει απόψε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Σαουδική Αραβία, αλλά το τρίποντο δεν θα έρθει καθόλου εύκολα για την ομάδα του Τσερτσέσοφ.

Οι Ρώσοι δεν περιμένω να ανοιχτούν, αφού ξέρουν πως αν δεχτούν πρώτοι γκολ πολύ δύσκολα θα φέρουν τα πάνω-κάτω κόντρα στη μαζική άμυνα της Αράβων. Θα πάρουν τη μεσαία γραμμή, θα ελέγξουν τον ρυθμό και θα ψάξουν υπομονετικά το γκολ της νίκης.

Η Σαουδική Αραβία περιμένω να παρατάξει το γνωστό… λεωφορείο και θα ματώσει για το 0-0. Είναι σε θέση να αντέξει τουλάχιστον ένα ημίχρονο επιβεβαιώνοντας το «Χ» του πρώτου 45λεπτου.

Ποιος θα καταφέρει να πετύχει το πρώτο γκολ στη φετινή διοργάνωση; (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Στην επανάληψη οι Ρώσοι θα αφήσουν πίσω το αναγνωριστικό παιχνίδι και θα ψάξουν το πολυπόθητο γκολ της νίκης. Εξάλλου, ξέρουν πως θεωρητικά αντιμετωπίζουν την πιο βατή αντίπαλο του ομίλου και επιβάλλεται να μπουν σε θέση οδηγού πριν έρθουν οι μάχες με Αίγυπτο και Ουρουγουάη. Θα πάρει τα… κουκούτσια από τη διαιτησία και θα φτάσει στη νίκη με 1-0, το οποίο αποτελεί πρόκληση.

Φυσικά οι δύο παίκτες που φαντάζουν ως οι πιθανότεροι για να πετύχουν το γκολ της νίκης από πλευράς Ρώσων είναι ο Σμόλοβ και ο Τζαγκόεφ. Προσωπικά θα στηρίξω τον πρώτο αφενός γιατί είναι ο μοναδικός φουνταριστός των γηπεδούχων και σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος στο εκτελεστικό κομμάτι και αφετέρου γιατί είναι ο πρώτος σκόρερ από το υπάρχον ρόστερ με 12 γκολ σε 32 συμμετοχές.

Σε ενδιαφέρει