Ειδικά στοιχήματα και εκλογές

Όσο πλησιάζει η 7η Ιουλίου, η μάχη για τις βουλευτικές εκλογές θα κορυφώνεται, ενώ θα διαμορφώνονται και καθημερινά οι αποδόσεις γύρω από τα ειδικά στοιχήματα.
ekloges

Καλοκαίρι είναι, ποδόσφαιρο ή μπάσκετ πρώτης γραμμής δεν υφίσταται, οπότε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει σε κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τα αθλητικά.

Ο λόγος φυσικά για τις ελληνικές βουλευτικές εκλογές που έχουν προκηρυχθεί για τις 7 Ιουλίου και αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για το πολιτικό και όχι μόνο, σκηνικό που θα διαμορφωθεί από την επόμενη μέρα στη χώρα μας.

Εξυπακούεται πως σε κάθε σπουδαία μάχη υπάρχει ένα φαβορί κι αυτό υφίσταται και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν και δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιου είδους σπορ. Βάσει, λοιπόν, των δημοσκοπήσεων και πολύ περισσότερο των Ευρωεκλογών που πραγματοποιήθηκαν πριν από περίπου έναν μήνα, η ΝΔ δεν… χάνει την εκλογική μάχη, όπως φαίνεται από τις αποδόσεις, που δεν φτάνουν ούτε στο 1.10.

Για αυτό τον λόγο, το στοιχηματικό ενδιαφέρον μεταφέρεται στα λεγόμενα ειδικά. 

Το πιο δημοφιλές που υπάρχει αυτή τη στιγμή αφορά τη διαφορά που θα έχουν τα δύο μεγάλα κόμματα της σημερινής πολιτικής σκηνής. Η διαφορά σύμφωνα με τον Stoiximan, αναμένεται να είναι πάνω από τις 10 μονάδες, καθώς τη δεδομένη συγκυρία, το χάντικαπ που δίνεται στην αξιωματική αντιπολίτευση των τελευταίων χρόνων είναι 10,5% στο 1,65.

Επιπλέον, υπάρχουν ειδικά στοιχήματα για τα ποσοστά που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα, το καθένα ξεχωριστά. Η ΝΔ έχει το προσφερόμενο line στο 38%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να προσφέρεται στο 26,5%, έχοντας ακόμα πιο καθοδικές τάσεις, βάσει του ότι το OVER σε αυτό το ποσοστό είναι στο 26,5%.

Ανάλογα ισχύουν και για τα υπόλοιπα κόμματα, με το ΚΙΝΑΛ να είναι στο 7%, το ΚΚΕ στο 5,55%, η Χρυσή Αυγή στο 4%, ενώ ντέρμπι γίνεται ανάμεσα σε Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ 25, που δίνονται στο 3,00% και 3,50% αντίστοιχα.

Πέρα, όμως, από τα πιο τυποποιημένα, ειδικά στοιχήματα προσφέρονται για το ποσοστό αποχής, για το αν το κόμμα που θα εκλεγεί, θα καταφέρει να εξασφαλίσει και αυτοδυναμία, για το πόσα κόμματα θα είναι στη Βουλή και φυσικά όλα αυτά θα ανανεώνονται ακόμα περισσότερο, όσο θα πλησιάζει η μέρα της εκλογικής διαδικασίας στις 7 Ιουλίου.

Δείτε όλα τα ειδικά και τις αποδόσεις για την εκλογές της 7ης Ιουλίου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Σε ενδιαφέρει