Στοίχημα Εκλογές 2019

Προκηρύχθηκαν πρόωρες εθνικές εκλογές για τις 7 Ιουλίου και πλέον ακόμα και το στοίχημα κινείται σε ρυθμούς εκλογών
Στοίχημα Εκλογές 2019

Τρέχουν με γοργούς ρυθμούς οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Μετά τις ευρωεκλογές και την μεγάλη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός της χώρας μας, Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε ότι οδηγούμαστε σε πρόωρες εθνικές εκλογές. Μάλιστα πριν από λίγα 24ωρα θυροκολλήθηκε το διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής και ορίστηκε η 7η Ιουλίου ως ημερομηνία εθνικών εκλογών, ενώ η 17η Ιουλίου ως η ημερομηνία σύγκλησης της νέας Βουλής που θα προκύψει από τις εκλογές.

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες για ακόμα μία φορά έδειξαν τα γρήγορα αντανακλαστικά τους κι ετοίμασαν μία μεγάλη γκάμα αγορών σχετικά με τις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και όσο περνάει ο καιρός, οι αγορές αυτές αυξάνονται. Παρατηρείται ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό στοίχημα και όχι άδικα, αφού στην πραγματικότητα είναι κάτι που μας αφορά και άμεσα.

Τα αποτελέσματα των ευροεκλογών καθώς και των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών, έδειξαν πως ο κόσμος στρέφεται σιγά σιγά προς τη Νέα Δημοκρατία, η οποία αποτελεί το φαβορί για νέα κυβέρνηση. Τη θέση αυτή ενισχύουν και οι πρώτες δημοσκοπήσεις, οι οποίες δίνουν τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και μάλιστα με αρκετή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Το μοναδικό ερωτηματικό παραμένει το ποσοστό με το οποίο θα εκλεγεί, αφού από αυτό εξαρτάται το αν θα καταφέρει να πάρει την αυτοδυναμία ή θα χρειαστεί να συγκυβερνήσει με κάποια άλλη παράταξη.

Εκτός βέβαια από την επόμενη κυβέρνηση και το αν θα καταφέρει να εξασφαλίσει αυτοδυναμία, υπάρχουν και πολλές ακόμα αγορές για τα ποσοστά των κομμάτων. Όπως φάνηκε πρόσφατα υπάρχει μία στροφή προς την ακροδεξιά με την Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου να παίρνουν σημαντικά ποσοστά και να διεκδικούν με αξιώσεις έδρες στη Βουλή. Θα καταφέρει να πάρει πάνω από 5,5% η Χρυσή Αυγή ή θα της… “κλέψει” ψήφους η Ελληνική Λύση; Με το Κίνημα Αλλαγής τι γίνεται; Θα μπορέσει να συνεχίσει θετικά μετά τις ευρωεκλογές ή μήπως η φυγή του Ευάγγελου Βενιζέλου θα στοιχίσει ψήφους στο κόμμα; Θα μπορέσει το ΚΚΕ να εκμεταλλευτεί την πολιτική αναμπουμπούλα ανεβάζοντας τα ποσοστά του ή θα παραμείνει στα ίδια νούμερα για ακόμα μία 4ετία; Τέλος τι γίνεται με την MeRA 25 του Γιάνη Βαρουφάκη; Θα καταφέρει να μπει κι αυτός στη Βουλή;

Τα ερωτήματα και οι αγορές είναι πάρα πολλά και όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στην τελική ημερομηνία θα αυξάνονται ακόμα περισσότερο. Οι εθνικές εκλογές είναι ένα πολιτικό γεγονός που αφορά το μέλλον μας και το μέλλον της χώρας και όπως είναι φυσικό παρουσιάζει πολύ μεγάλο στοιχηματικό και όχι μόνο ενδιαφέρον.

Σε ενδιαφέρει