Μάχη για τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Τόκυο

Μάχη για τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Τόκυο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκυο οδεύουν ολοταχώς προς την ολοκλήρωσή τους με τους συμμετέχοντες αθλητές να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για ανέβουν στο βάθρο των νικητών. Αποζητούν την ύψιστη τιμή για έναν αθλητή και φυσικά την κατάκτηση ενός χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου για τη χώρα τους.

 

Ψηλά στη λίστα των μεταλλίων βρίσκεται η Αμερική που μετράει 60 κατακτήσεις στο σύνολό τους. Από αυτά τα 20 είναι χρυσά, τα 24 ασημένια και τα 16 χάλκινα, κατατάσσοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης. Σε μικρή απόσταση πίσω της ακολουθεί η Κίνα με 53 κατακτήσεις εκ των οποίων 24 χρυσά, 15 ασημένια και 14 χάλκινα μετάλλια. Στην 3η θέση της λίστας αλλά σε μεγάλη απόσταση από τις δύο πρώτες χώρες έρχεται η Ρωσία των 44ων μεταλλίων. Οι Ρώσσοι αθλητές και αθλήτριες έχουν καταφέρει να κατακτήσουν 12 χρυσά, 19 ασημένια και 13 χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

 

Ολυμπιακοί Αγώνες με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα για τους νικητές. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. |21+

 

Ενώ η μάχη συνεχίζεται στους αγωνιστικούς χώρους του Τόκυο, οι bookmakers έχουν στήσει το δικό τους μεγάλο πάρτι προβλέποντας την χώρα με τα περισσότερα Ολυμπιακά μετάλλια στο τέλος της διοργάνωσης. Μεγάλη μάχη έχουμε όμως και σε πολλά επιμέρους αθλήματα όπου αθλητές από μικρότερες χώρες καταφέρνουν να γράψουν με χρυσά γράμματα τη δική τους σελίδα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Επιτυχίες και για την Ελλάδα με τον Μίλτο Τεντόγλου να πετάει στα 8.41 στο άλμα εις μήκος και να κατακτά το 2ο Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο για τη χώρα μας. Μένει να δούμε αν και άλλοι Έλληνες πρωταθλητές όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Κρίκους θα μπορέσουν να ξεχωρίσουν με τις επιδόσεις τους.

 

Αθλήματα Στίβου Ολυμπιακοί Αγώνες 2020. Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. |21+

 

Μεγάλο το ενδιαφέρον φυσικά και για τα ομαδικά αθλήματα σε Μπάσκετ, Βόλεϊ και Ποδόσφαιρο. Το θέαμα που προσφέρουν στους τηλεθεατές είναι εξαιρετικό και οι στοιχηματικές εταιρίες συνεχώς διαμορφώνουν τις θέσεις τους σχετικά με τα φαβορί για την κατάκτηση των μεταλλίων.

 

 

 

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Σε ενδιαφέρει