Πως θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός;

ol

Απόψε το βράδυ υποδέχεται τη Μαρσέγ… Δυνατή πρεμιέρα του Ολυμπιακού για σήμερα με πληθώρα ειδικών που ια απογειώσουν τη στοιχηματική σου εμπειρία.

Για το σημερινό θα βρεις 0% γκανιότα**, ενισχυμένες αποδόσεις και μια σούπερ προσφορά η οποία ισχύει μέχρι και 5 λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς! Τσέκαρε με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Είναι η 8η φορά που φιλοξενεί τον αντίπαλο σε πρεμιέρα Τσάμπιονς Λιγκ και θα κυνηγήσει το αήττητο! Στο παρελθόν τον έχουμε δει κόντρα σε Ρεάλ και και Πόρτο (στο ΟΑΚΑ), σε Λεβερκούζεν (στη Ριζούπολη) και σε Λάτσιο, Ακμάαρ, Ατλέτικο και Τότεναμ (στο Καραϊσκάκης)

Σούπερ προσφορά* στη Stoiximan μέχρι τις 21:55

H πρεμιέρα του Ολυμπιακού παίζει στη Stoiximan με πάνω από 500 στοιχήματα και ειδικές επιλογές, 0% γκανιότα**, ενισχυμένες αποδόσεις αλλά και μία σούπερ προσφορά μέχρι και 5’ πριν τη σέντρα του αγώνα (21:55).

Στις ειδικές επιλογές ξεχωρίζουν τα νέα στοιχήματα παικτών του Ολυμπιακός-Μαρσέιγ για σουτ, προσπάθειες προς την εστία, ασίστ αλλά και τάκλιν! Ο Ραντζέλοβιτς με αυξημένες πιθανότητες να ξεκινήσει στην 11άδα προσφέρεται στη Stoiximan στο 10.00 να έχει 2+ προσπάθειες προς την εστία, ενώ στο 7.25 συναντάμε τα 4+ τάκλιν του Μπα.

Τέλος, μόνο στη Stoiximan μπορείς να βρεις Fantasy για τα δύο αποψινά ματς του ομίλου του Ολυμπιακού (Μάντσεστερ Σίτι-Πόρτο το άλλο) με 1.000€*** εγγυημένα χρηματικά έπαθλα!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

***Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Σε ενδιαφέρει