ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Φαβορί για την πρόκριση ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.
paok besiktas

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις το βράδυ στις 25 ή 26 Αυγούστου στην Τούμπα, όπου θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της τούρκικης Μπεσίκτας. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνιστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League με πλεονέκτημα έδρας. Τα παιχνίδια πλέον είναι μονά και η μοναδική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Όλες οι αποδόσεις του μεγάλου ματς με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!  | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

Σύμφωνα με τις αποδόσεις πάντως ο Δικέφαλος του Βορρά είναι το φαβορί τόσο για την νίκη (2,25*) όσο και για την πρόκριση (1,67*)  στον επόμενο προκριματικό γύρο. Το ενδεχόμενο νίκης της Μπεσίκτας πληρώνει σε απόδοση 3,25*, η ισοπαλία βρίσκεται στο 3,45* ενώ η πιθανότητα πρόκρισης των Τούρκων στην επόμενη φάση φτάνει στο 2,25*.

Εκτός όμως από τις κλασικές αγορές της αναμέτρησης, σχετικά με τον νικητή και τα γκολ, θα βρεις ακόμα περισσότερες από 150 αγορές για όλα τα γούστα. Ημίχρονα – τελικά, συνολικά γκολ, στοίχημα στα κόρνερ, κάρτες και ό,τι ακόμα μπορείς να φανταστείς. Επειδή όμως η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ, όπως είναι λογικό υπάρχουν και αντίστοιχες αγορές για το ενδεχόμενο της παράτασης ακόμα και των πέναλτι. Το ενδεχόμενο πάντως η αναμέτρηση να κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι βρίσκεται στο δελεαστικό 5,80*. Εννοείται βέβαια πως όσο οι μέρες περνούν και θα πλησιάζουμε στην ημερομηνία της αναμέτρησης, θα προστίθενται ακόμα περισσότερες στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι μόνο.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει