Η επόμενη ομάδα του Νίκου Παππά

Νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του ο Νίκος Παππάς και οι στοιχηματικές έχουν βγάλει τις πρώτες αποδόσεις για το μέλλον του Έλληνα γκαρντ.
Η επόμενη ομάδα του Νίκου Παππά

Μετά από 7 χρόνια στον Παναθηναϊκό, με πολλούς τίτλους κι επιτυχίες κλείνει ο κύκλος του Νίκου Παππά στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και όλοι πίστευαν πως ο Έλληνας γκαρντ θα παραμείνει στην ομάδα, όμως δια στόματος Βόβορα ήρθε η ανακοίνωση πως ο Παππάς δεν θα είναι μέρος του νέου πρότζεκτ του Παναθηναϊκού. Οι στοιχηματικές δεν έχασαν καθόλου χρόνο και ήδη έβγαλαν τις πρώτες αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Έλληνα γκαρντ.

Όλες οι αγορές και οι αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Τα φαβορί

Ξεκάθαρο φαβορί προς το παρόν δεν υπάρχει, μιας και το “διαζύγιο” είναι φρέσκο. Σύμφωνα με τις αποδόσεις ωστόσο, η Ούνικς Καζάν φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, με απόδοση 3,00*. Έχουν περάσει Έλληνες από τη ρώσικη ομάδα στο παρελθόν, ενώ στον πάγκο της αυτή την στιγμή βρίσκεται ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό ως βοηθός. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Προμηθέας Πατρών, με απόδοση 4,50*. Οι Πατρινοί διαγράφουν ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ του χρόνου θα αγωνίζονται στη διοργάνωση του Eurocup.

Τα αουτσάιντερ

Στο 7,00* βρίσκουμε ακόμα μία ρώσικη ομάδα, την Λοκομοτίβ Κουμπάν η οποία επίσης συμμετέχει στο Eurocup. Ακολουθεί το Περιστέρι σε απόδοση 8,00* και η ΑΕΚ στο 9,00*. Στην λίστα των πιθανών προορισμών του Νίκου Παππά βρίσκεται και ο Ολυμπιακός με την απόδοσή του να φτάνει σε διψήφια επίπεδα (11,00*). Δύσκολη μία τέτοια μετακίνηση, όμως ο Παππάς έχει αποδείξει ότι δεν τα φοβάται τα δύσκολα. Πάντως σε μία πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως για να κάνει μία τέτοια μεταγραφή, θα πρέπει οι σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό να χαλάσουν. Τέλος τη λίστα ολοκληρώνουν Μακάμπι Τελ Αβίβ (12,00*), Βιλερμπάν (15,00)Τα αουτσάιντερ*) και Βαλένθια (18,00*)

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει