Bundesliga: Τα μακροχρόνια στοιχήματα μετά την επιστροφή

Ποια ομάδα θα πάρει τον τίλο; Ποια θα τερματίσει στην 6άδα; Ποιος θα αναδειχθεί νικητής χωρίς την Μπάγερν; Αυτά και ακόμα περισσότερα ειδικά στοιχήματα σε περιμένουν.
bundesliga makroxronia

Η Γερμανία και πιο συγκεκριμένα η Bundesliga έχει συγκεντρώσει πάνω της όλα τα φώτα, όπως είναι λογικό, καθώς είναι το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που επέστρεψε στη δράση. Μπορεί πλέον η Μπάγερν να έχει ξεφύγει με διαφορά 7 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως το στοιχηματικό ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο και αναμένεται να διατηρηθεί έτσι μέχρι τέλους. Η Novibet λοιπόν έχει δημιουργήσει στο σάιτ της ειδικά στοιχήματα σχετικά με το γερμανικό πρωτάθλημα και καλό θα ήταν να τους ρίξουμε μία ματιά.

Δες όλα τα ειδικά στοιχήματα της Bundesliga με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Νικητής Διοργάνωσης

Η Μπάγερν Μονάχου αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και πλέον αύξησε τη διαφορά της στους 7 βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Όπως είναι λογικό λοιπόν οι Βαυαροί είναι το μεγάλο φαβορί, με την απόδοσή τους να βρίσκεται μόλις στο 1,07*. Στο 17,00* ακολουθεί η Ντόρτμουντ, η οποία δείχνει να “λυγίζει” όταν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Ακόμα πιο πίσω βρίσκεται η ομάδα της Λειψίας, με απόδοση 35,00*, η οποία μετά την διακοπή δείχνει κάπως μουδιασμένη. Τέλος, στο εξωφρενικό 501,00* βρίσκουμε το ενδεχόμενο να στεφθεί πρωταθλήτρια μία εκ των Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ.

Νικητής χωρίς Μπάγερν

Τώρα αν βγάλουμε από την εξίσωση την ομάδα της Μπάγερν που είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά και τον τίτλο, τότε αυτομάτως το μεγάλο φαβορί γίνεται η Ντόρτμουντ, με την απόδοση της να διαμορφώνεται στο 1,61*. Ελάχιστα πιο πίσω βρίσκεται η Λειψία (2,25*), ενώ πάλι Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ βρίσκονται ξανά στις τελευταίες θέσεις με αποδόσεις 71,00* και 86,00* αντίστοιχα. Πάντως Λειψία και Ντόρτμουντ αναμένεται να κονταροχτυπηθούν την προτελευταία αγωνιστική, οπότε η μάχη της 2ης θέσης θα κρατήσει μέχρι τέλους.

Να τερματίσει στους πρώτους 6

Αυτή είναι μία αγορά, που παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς όπως είναι διαμορφωμένη μέχρι στιγμής η βαθμολογία, οι ομάδες από τις θέσεις 6 μέχρι 11 μπορούν να τερματίσουν εντός της 6άδας, επομένως η μάχη αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Η Βόλφσμπουργκ αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση και σύμφωνα με τις αποδόσεις είναι το φαβορί (1,75*). Λίγο πιο πίσω βρίσκεται η Σάλκε με απόδοση 2,55*. Οι βασιλικοί μπλε δεν ξεκίνησαν καλά μετά την διακοπή κι έχουν απομακρυνθεί από την 6άδα. Στο 4,00* ακολουθεί η Φράιμπουργκ, με την Χόφενχαϊμ να ακολουθεί στο 5,75*. Από εκεί και πέρα οι αποδόσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα. Στο 31,00 βρίσκεται η απόδοση της Κολωνίας, ενώ το ενδεχόμενο να τερματίσει η Χέρτα Βερολίνου στην 6άδα αγγίζει το 65,00*.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+  | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει