Στοιχήματα και αποδόσεις για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής ή μήπως θα χρειαστεί να περιμένουμε κι άλλο; Δες όλα τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν την επανέναρξη των διοργανώσεων.
eurwpaika protathlimata

Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι και οι φίλοι του στοιχήματος, ένα πράγμα περιμένουν με κομμένη την ανάσα κι αυτό είναι η επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Ο Stoiximan λοιπόν, δημιούργησε ειδικά στοιχήματα και αγορές σχετικά με τα τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που αφορούν το ποιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πρώτο, καθώς και αν θα διεξαχθούν αγώνες πριν ή μετά τις προβλεπόμενες ημερομηνίες. Εδώ να υπενθυμίσω πως όλα τα πρωταθλήματα συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας έχουν αναβληθεί επ’ αόριστον λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όλα τα στοιχήματα και οι αποδόσεις με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Ποιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πρώτο

Οι τέσσερις μεγάλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου προσφέρονται ως αγορές, με τη γερμανική Bundesliga και την αγγλική Premier League να είναι τα φαβορί με αποδόσεις 2,15* και 2,30* αντίστοιχα. Οι Γερμανοί σύμφωνα με τα προγνωστικά είναι πρώτοι, καθώς μέχρι στιγμής δείχνουν να διαχειρίζονται με πολύ καλό τρόπο την πανδημία, περιορίζοντας όσο γίνεται τις απώλειες. Από την άλλη, όμως έχουμε την ισπανική La Liga με απόδοση 5,00* και την ιταλική Serie A στο 10,00*. Η κατάσταση στις δύο τελευταίες δεν είναι καθόλου καλή και όπως είναι λογικό τα πρωταθλήματα περνάνε πλέον σε δεύτερη μοίρα, καθώς η υγεία των πολιτών και η ασφάλεια προέχουν στην παρούσα φάση.

Πάντως το ενδεχόμενο να έχουμε επανέναρξη στα πρωταθλήματα δεν είναι καθόλου απίθανο μιας και οι διεθνείς διοργανώσεις μετατέθηκαν για το καλοκαίρι του 2021, δίνοντας έτσι περισσότερο χρόνο στις λίγκες για να διευθετήσουν τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν. Εννοείται βέβαια πως υπάρχουν και head 2 head αγορές ανάμεσα στα πρωταθλήματα για το ποιο θα ξεκινήσει πιο γρήγορα από το άλλο, με την Bundesliga να έχει κι εδώ τον πρώτο λόγο.

Ημερομηνίες επανέναρξης

Ακόμα ένα ειδικό στοίχημα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ημερομηνίας επανέναρξης κάθε διοργάνωσης. Θα έχουμε αγώνα στο Νησί πριν τις 15 Ιουνίου (2,00*) ή μήπως θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο η επιστροφή (1,75*); Εδώ βέβαια παίζουν κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις όπως η Ευρωλίγκα, τα τουρνουά τένις ATP, τα αμερικάνικα πρωταθλήματα NFL, NHL, MBL καθώς και η αγαπημένη Formula 1, που δεν κατάφερε να ξεκινήσει ποτέ λόγω της κατάστασης.

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί
21+ | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει