Αποδόσεις για τις προεδρικές εκλογές της Αμερικής

Βγήκαν οι αποδόσεις για τις προεδρικές εκλογές τις Αμερικής 2020!
bloobmerg sanders

Διανύουμε τη χρονιά των προεδρικών εκλογών της Αμερικής και όπως όλοι θα έχετε μυριστεί, τα στοιχηματικά τραπέζια έχουν ήδη ξεκινήσει τα “γαργαλήματα”… Οι πρώτες αποδόσεις έχουν δημοσιευτεί και παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έχουμε μια γενική εικόνα για το πως περίπου θα εξελιχθούν τα πράγματα και το μόνο που μένει είναι να κάνουμε την πρόβλεψή μας όσο οι αποδόσεις παραμένουν ψηλά!

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής;
Τσέκαρε αποδόσεις και κάνε την πρότασή σου! Κλικ Εδώ

Τα Φαβορί

Ντόναλντ Τραμπ

Οι Ρεπουμπλικανοί αποφάσισαν, όπως ήταν αναμενόμενο, τον “Χωρίς Ηθική Πυξίδα”, Ντόναλντ Τραμπ, για να συνεχίσει, στην ίδια πολιτική γραμμή, τη δεύτερη τετραετία! Συντριπτική νίκη, λοιπόν, για τον τωρινό πρόεδρο, που απ΄ότι φαίνεται θα φορτωθεί στις ΗΠΑ και για δεύτερη θητεία… Η απόδοση που έχει αυτή τη στιγμή ο Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές του 2020 είναι 1,55* και απ΄ότι φαίνεται, το συγκεκριμένο νούμερο, όλο και θα πέφτει!

Μάικλ Μπλούμπεργκ

Ήταν για 12 χρόνια δήμαρχος στη Νέα Υόρκη και χαρακτηρίζεται ο πιο γενναιόδωρος δήμαρχος των Ηνωμένων Πολιτειών! Πληρωνόταν με 1 δολάριο ανά έτος, όλα τα χρόνια της θητείας του… Διέθεσε 650 εκατ. δολάρια από την προσωπική του περιουσία (τι μέγεθος έχει αυτή η περιουσία πχια;) για σκοπούς που σχετίζονταν με τέχνη, υγεία και πολιτισμό! Το κοινωνικό του έργο ήταν πραγματικά εξαιρετικό και αφορούσε καμπάνιες, φιλανθρωπίες και επιδόματα για αδύναμα κοινωνικά στρώματα. Ο Μπλούμπεργκ έχει συγκινήσει όλα αυτά τα χρόνια με τις πράξεις του και πολύς κόσμος στην Αμερική τον ακολουθεί πιστά ευελπιστώντας να τον δει πρόεδρο της Αμερικής στα τέλη του 2020. Η απόδοση που έχει αυτή τη στιγμή στα στοιχηματικά τραπέζια είναι 5,00*.

Το χρίσμα των δημοκρατικών θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, και εκεί θα κονταροχτυπηθεί ο Μπλούμπεργκ με τον Μπέρνι Σάντερς

Μπέρνι Σάντερς

Με απόδοση 6,00 για πρόεδρος της Αμερικής, έρχεται ο Σάντερς. Ο Σοσιαλιστής υποψήφιος, με αξίες και ιδανικά που λίγοι έχουν, ή ακόμη καλύτερα, που λίγοι καταφέρνουν να υπερασπιστούν, κάνει την επανάστασή του και παλεύει, όπως λέει, για πιο ευαίσθητα θέματα, όπως αυτό της ανεργίας των νεαρών Αφροαμερικανών και της παγκόσμιας και ουσιαστικής ειρήνης. Η απόδοση που έχει αυτή τη στιγμή ο Σάντερς είναι 6,00*.

Παίξε Νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα για τις προεδρικές εκλογές της Αμερικής! ΚΛΙΚ ΕΔΩ

*Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.

21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109215776

Σε ενδιαφέρει